Collectie Juf & Meester | Nieuwe producten | MIEKinvorm

Er zijn weer hele leuke nieuwe producten toegevoegd aan de Juf & Meester collectie van MIEKinvorm. Kadootjes voor juf & meester lopen het hele jaar door goed en zijn zeker een musthave om in je winkel aan te bieden. Mooie artikelen zoals: sleutelhangers, mokken, kaarten, tassen, invulboeken, notitie sets, potloden, pennen en nog veel meer!

   JUF & MEESTER | Nieuwe collectie bij MIEKinvorm

Sleutelhangers

Een superleuke sleutelhanger van vilt met de tekst Juf of Meester.

JUF & MEESTER | Nieuwe collectie bij MIEKinvorm

Invulboek de klas van …..

Een tof kado om te geven aan de juf/meester aan het einde van het schooljaar. Een mooi aandenken aan zijn/haar klas. Een invulboek die door de kinderen in de klas ingevuld kan worden. Net als een vriendenboekje.

Stickers

Maak de kadootjes in de winkel compleet met een gave sticker. De stickers zijn verpakt per doosje van 250 st.

Kaart met gelukspoppetje

Verras hen met een hele leuke kaart met een gelukspoppetje. Op de achterkant is er ruimte om een persoonlijke tekst te schrijven. Er zijn 4 verschillende varianten.

 

Tas juf & meester

Een canvas tas voor de juf. Er zijn 2 varianten, maar er is ook een variant voor de meester! Superleuk om kado te geven.

 

Mini kaarten

Super mooie kadokaartjes in 9 varianten voor de juf/meester. Schrijf op de achterkant een persoonlijke boodschap en stop het kaartje bijvoorbeeld bij een kadootje.

Notitiesets

Toffe notitiesets die je naar keuze kunt samenstellen. De sets bestaan uit een notitieblok, pen of potlood, een kadokaartje en een sticker. Je kunt zelf het soort notitieboekje en de kadokaart kiezen. Even inpakken in het zakje en je hebt geweldige kadootjes in je winkel/webshop.

Mokken

Verras de juf/meester met een koffie- of theemok! Leuk weetje: De mokken zijn vaatwasser- & magnetronbestendig.

Invulboek mijn juf/meester

Een superleuk invulboek waarin de juffen en meesters iets over hun klasgenootje kunnen schrijven. Met dit invulboek kunnen alle leerkrachten op school een mooie herinnering achterlaten aan de tijd op de kleuter- en basisschool. Een soort vriendenboekje van de leerkrachten.

De gehele Collectie Juf & Meester vind je hier. Wil je meer informatie of wil je graag MIEKinvorm producten gaan verkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens.

JUF & MEESTER Collectie

Contactgegevens

MIEKinvorm wholesale
Annemiek & Nique
Tel.: 010-7171072

Website: www.miekinvorm-wholesale.nl
E-mail: [email protected]