Colonial Candle | Sojakaarsen | Amerikaans vakmanschap | Nieuw bij Tsquare Brands

Het agentschap Tsquare Brands vertegenwoordigt in de Benelux diverse bijzondere woon-, souvenir- en fashion merken: Pluto Produkter, Tantä, Batela 1991, Code Zero en het eigen merk Joyin. Nieuw in het assortiment is het Amerikaanse kaarsenmerk Colonial Candle.

Colonial Candle | Sojakaarsen

Al meer dan 100 jaar brandt Colonial Candle® volop in de huizen in Amerika. Tsquare Brands en Colonial Candle hebben de handen ineen geslagen voor de import en distributie binnen de Benelux.

Mabel Baker

Het verhaal van de kaarsen begint in 1905 met Mabel Baker, een voormalig lerares op een school in Massachusetts. Zij begon met het maken van, met de hand gedoopte, taps toelopende Bayberry-kaarsen in haar kleine keuken in Cape Cod. De kaarsen werden zo populair bij familie en vrienden dat ze deze ging verkopen in de plaatselijke ijzerhandel van haar man. Tegen 1909 verkochten veel winkels in de omgeving van Cape Cod Mabel Baker’s kaarsen en Colonial Candle® was officieel in bedrijf. Mabel Baker is erkend als de eerste vrouwelijke ondernemer in Amerika van een kaarsenbedrijf!

Diverse kaarsenlijnen

Enkele lijnen uit het grote assortiment:

Manly Indulgence

Manly Indulgence is al sinds 2013 een grote hit in de States, en deze lijn is nu eindelijk ook in de Benelux te verkrijgen. Manly Indulgence staat voor mannelijke kaarsen, robuust, diepe geuren en met een vormgeving waar de stijlvolle en hedendaagse man zich mee kan identificeren. Deze mannenlijn met diverse thema’s zoals Classic, All American of Adventure past goed als mannen product binnen je assortiment. Een geweldig product om te geven en te krijgen!

M.Baker

De M.Baker collectie is geïnspireerd op de eerste kaarsen van Colonial Candle. Deze stijlvolle apothekerspot met sojawax straalt eenvoud & klasse uit en misstaat niet in een interieur met klassieke en moderne elementen.

WICK

Breng sfeer en gezelligheid naar binnen met de Wick collectie van Colonial Candle! Steek het houten lont aan en de kaars zal gezellig gaan knisperen, alsof je net de open haard hebt aangestoken. Verkrijgbaar in diverse geuren en kleuren.

Enkele suggesties uit andere lijnen: Wellness, Travel, Specials, Classic Cylinder, Geo Luxe, Pop of Color… Het complete overzicht van alle producten vind je in de catalogus.

       

           

Grote lancering op vakbeurs TRENDZ

Op 22-23-24 augustus 2021 wordt de Colonial Candle collectie groots geïntroduceerd tijdens de vakbeurs TRENDZ in Gorinchem – stand I128.

Catalogi pagina | Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Semmelweisstraat 1
6951 CS Dieren
Tel.: 06-14279121

 

 

 

 

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]