Confetti handzeep | Collectie Amnesty International | My Flame Lifestyle

De biologische kaarsen van My Flame Lifestyle hebben tot 45% langere brandtijd, stoten geen roet af en hebben een betere geurverspreiding. Nieuw is de confetti handzeep én wederom een leuke samenwerking met Amnesty International.

Confetti handzeep

Iedereen wordt blij van deze handzeep in de vorm van confetti. Het werkt simpel: Je strooit 1 of 2 confettiblaadjes op je handen en wast ze onder de kraan. De confetti zal gaan schuimen en oplossen zoals normale zeep. Als je klaar bent heb je weer heerlijk ruikende, schone handen. Mais zetmeel zorgt ook nog voor een lichte scrub, zodat dode huidcellen verwijderd worden. Daarnaast is dit goed voor een natuurlijke weerstand van de huid. Plantaardige glycerine hydrateert de huid en zorgt er samen met de mais zetmeel voor dat jouw handen zijdezacht aanvoelen.

Trouwens nog een pluspunt: Kinderen zijn dol op het wassen van hun handen op deze manier. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen!

Amnesty International

My Flame Lifestyle en Amnesty International hebben wederom elkaars krachten gebundeld om geld in te zamelen voor de vrijheid van meningsuiting en gerechtigheid. In de afgelopen 50 jaar heeft Amnesty International gestreden voor de rechten van politieke gevangenen en heeft haar werk over de hele wereld uitgevoerd. Haar doel is het behalen van een wereld waarin men gelijk aan elkaar is en vrij kan leven. Na het succes van de vorige collectie heeft My Flame Lifestyle een verfrissende nieuwe reeks biologische kaarsen gemaakt in samenwerking met Amnesty International. Voor iedere verkochte kaars doneert My Flame Lifestyle 10% van haar omzet. Dus door deze kaarsen te kopen, steun jij automatisch dit supergoede doel.

  

Contactgegevens

My Flame Lifestyle B.V.
Postadres
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel.: 029-7753622

Website: www.myflame.nl
E-mail: [email protected]