ONZE BRANCHE!

Op ons platform verbinden wij sinds 2015 verkopers en inkopers met elkaar, rechtstreeks en op een eenvoudige manier. Vind je op de website een interessante leverancier en/of product dan leg je bij ons gemakkelijk en snel contact met de verkoper.

Een digitaal platform zorgt ervoor dat we samen sterker zijn dan ieder afzonderlijk. Het is namelijk lastig om als verkoper zelfstandig (in je eentje) voldoende traffic op je website te krijgen. Als inkoper wil je een helder overzicht en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Wij hebben een ruime ervaring in de branche en weten dat een direct en persoonlijk contact tussen verkoper en inkoper van wezenlijk belang is. Met dit directe contact leg je een goede basis voor een prettige en efficiënte onderlinge samenwerking.

Door het simpel te houden zorgen wij ervoor dat inkopers gratis gebruik kunnen maken van onze website. Voor verkopers is het gebruik bijna gratis. Wij geloven niet in ingewikkelde afhandelingen met hoge transactie-fees.

Graag willen we met ons platform jou van dienst zijn om je bedrijf te laten groeien. Heb je nog vragen, tips of verbeter-ideeën? Wij vinden het leuk als je dan even contact met ons opneemt!

CONTACTFORMULIER

  CONTACT

  Postadres: Onze Branche!
  Prinses Irenestraat 2
  9401 HH  ASSEN
  Tel.: 06-37475067
  Website: www.onzebranche.nl
  Email: [email protected]
  KVK nummer: 04076848
  BTW nummer: NL001430810B18