OVER ONS

In 2015 zijn wij gestart met het online B2B lifestyle platform/magazine Onze Branche! Onze missie is B2B lifestyle verkopers en inkopers gemakkelijk met elkaar in contact brengen.

Inkopers
Bij ons blijf je op de hoogte van de (nieuwste) collecties van verkopers op het gebied van interieur, tuin, souvenirs, cadeau, kunst en mode. Daarnaast krijg je ook inzicht in de verschillende (vak)beurzen die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn.
Ben je op zoek naar bepaalde producten of diensten? Wij hebben een groot en divers netwerk in de lifestyle branche; groothandels, makers, ontwerpers, kunstenaars, interieurstylisten, inkoopcentra, cash & carry’s en diverse andere bedrijven. Kijk eens onder de categorieën LIVING-GIFTS-FASHION of stuur ons een zoekopdracht.

Verkopers, inkoopcentra en (vak)beurzen
Vind je het leuk als wij een aansprekend artikel over jouw bedrijf, inkoopcentrum, (vak)beurs publiceren of een banner op onze website/in de wekelijkse nieuwsbrief plaatsen? Neem (vrijblijvend) contact met ons op, dan sturen we alle informatie naar je toe.

Team Onze Branche!

CONTACTFORMULIER

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  CONTACT

  Postadres: Onze Branche!
  Prinses Irenestraat 2
  9401 HH  ASSEN
  Tel.: 06-37475067
  Website: www.onzebranche.nl
  Email: info@onzebranche.nl
  KVK nummer: 04076848
  BTW nummer: NL001430810B18