ONZE BRANCHE!

Op ons B2B lifestyle platform verbinden wij (sinds 2015) verkopers en inkopers met elkaar. Je vindt op onze website een overzicht van diverse leuke b2b leveranciers en daarnaast publiceren wij ook de laatste nieuwtjes & ontwikkelingen van deze groep. De verkoop van producten gaat via verkoper en inkoper, want onze rol is alleen het koppelen. Vind je op de website een interessante verkoper en/of product dan leg je via ons platform gemakkelijk en snel rechtstreeks contact met deze verkoper.

Een digitaal platform zorgt ervoor dat we samen sterker zijn dan ieder afzonderlijk. Het is namelijk lastig om als verkoper voldoende traffic op de eigen website te krijgen. Als inkoper wil je een helder overzicht en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Wij hebben een ruime ervaring in de branche en weten dat een direct en persoonlijk contact tussen verkoper en inkoper van wezenlijk belang is. Met dit directe contact leg je een goede basis voor een prettige en efficiënte onderlinge samenwerking.

Voor inkopers is het gebruik van ons B2B platform gratis. Van verkopers vragen we een kleine bijdrage voor de plaatsing van een bedrijfsprofiel en het maken van artikelen.

Om jouw bedrijf te laten groeien willen wij jou, met ons platform, graag van dienst zijn! Heb je nog vragen, tips of verbeter-ideeën? Wij vinden het leuk als je dan even contact met ons opneemt!

CONTACTFORMULIER

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  CONTACT

  Postadres: Onze Branche!
  Prinses Irenestraat 2
  9401 HH  ASSEN
  Tel.: 06-37475067
  Website: www.onzebranche.nl
  Email: [email protected]
  KVK nummer: 04076848
  BTW nummer: NL001430810B18