Danibelle | Onderzetters/tegelkaarten met de leukste quotes

Onderzetters

De onderzetters van Danibelle zijn geweldig als cadeau; deze toveren meteen een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het zijn cadeautjes met een knipoog en een lach. En zelfs al gebruik je geen onderzetters, het zijn toch toffe woonaccessoires. Een origineel cadeautje voor op tafel, als mini-wanddecoratie of in een cadeau- of kerstpakket.

Thema’s

De thema’s van de onderzetters zijn: wijn, bier, koffie, thee en de specials chakra, Fries en winter/kerst. Deze worden geleverd met een mooie blankhouten display voorzien van 15 of 25 vakken en geschikt voor resp. 90 of 150 onderzetters. Je kunt de onderzetters zelf mixen en matchen. Alle teksten zijn verkrijgbaar in de kleur taupe en wit. Het grote voordeel is dat ze per stuk worden verkocht. De onderzetters zijn gemaakt van premium dibond, hebben een luxe uitstraling, zijn afspoelbaar en ook geschikt voor buitengebruik.

Op maat

De onderzetters zijn al vanaf 100 stuks op maat te bestellen met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsslogan.

Tegelkaarten

De foto’s op de tegelkaarten zijn allemaal ‘eigen’ en hierdoor uniek. Niet digitaal en vluchtig, maar de ontvanger krijgt een ‘echt’ kaartje die hij/zij kan ophangen of neerzetten als tegeltje; een kaart die wordt bewaard!

De teksten op de motivational tegelkaarten geven iemand een steuntje in de rug, bieden troost, herkenning of een glimlach. Daarnaast zijn er nog categorieën geloof, dieren zonder tekst, humor, algemeen, Fries en chakra. Combineer de verschillende categorieën in een mooie collage! De kaarten zijn gemaakt van forex en zijn 3 mm. dik, de achterkant is beschrijfbaar en worden geleverd incl. envelop.

Inkopen

Naast de eigen webshop zijn deze producten ook bij fysieke winkels verkrijgbaar, dit zijn ondertussen al meer dan 50 verkooppunten in Nederland en België. De landkaart met verkooppunten is te vinden op de website. Huidige resellers: conceptstores, koffie/thee/delicatessen- en cadeauwinkels, wijnshops/slijterijen, yoga/balans praktijken en boekhandels.

Meer informatie of een B2B account voor het online bestelportal kun je aanvragen via:
Website: https://danibelle.nl/b2b-info/
E-mail: info@danibelle.nl 
Tel.: 06-15886384

Thanks for sharing!