Days of Bloom | Behangcollectie – Natuur & Historische Patronen

Ontdek de nieuwe behang collectie van Days of Bloom. De natuur en historische patronen spelen de hoofdrol in de stijlvolle ontwerpen en dessins van ontwerper Elles Rodenburg.

Behang collectie | Statement dessins

De dessins van Days of Bloom zijn een eigentijdse weergave van eeuwenoude textielmotieven en kleurrijke klassieke prints. Deze worden in eigen studio ontworpen en vormgegeven. De behang collectie wordt in Nederland geproduceerd op duurzaam FSC® gecertificeerd vliesbehang.

Het gezicht achter Days of Bloom

Elles Rodenburg droomde er al vele jaren van om een interieurmerk in de markt te zetten. De weg ernaartoe leidde langs een aantal tussenstations. Elles werkte als grafisch vormgever, maker van muurschilderingen en fotograaf. Haar interieurmerk Days of Bloom ging van start met wenskaarten en posters en is nu verder uitgebreid met een stijlvolle behang collectie.

Net gelanceerd

De behang collectie is op 20 oktober 2023 gelanceerd en het merk wil graag verder uitbreiden met kussens/beddengoed en andere interieuritems. Elles verkoopt het behang via de webshop.

Ben je interieurstylist/architect en geïnteresseerd? Neem dan even contact op via mail en Elles stuurt graag alle informatie naar je toe.

Contactgegevens

Days of Bloom
Postadres/afhaaladres
Rotterdamseweg 410 D
2629 HH DELFT
Tel.: (+31)630719213 of neem contact op via WhatsApp

Website: www.daysofbloom.nl
E-mail: info@daysofbloom.nl

Thanks for sharing!