De merken Dutch Decor & Hoii van het familiebedrijf Rogon Products

Dutch Decor is dé bron voor stijlvol en kwalitatief hoogstaand woontextiel. Het merk is onderdeel van Rogon Products B.V. Er is een groot aanbod sierkussens, kussenhoezen en plaids. Het merk Hoii is opgericht in het jaar 2021, maar het verhaal achter het merk begon al een tiental jaren geleden. Hoii maakt ook deel uit van het familiebedrijf Rogon Products. De collecties zijn ontworpen in Nederland en met dezelfde passie geproduceerd door de leveranciers. Met de komst van Hoii is Rogon Products een luxueus sierkussenmerk rijker!

Dutch Decor

Twee keer per jaar introduceert Rogon een breed scala aan producten die perfect zijn afgestemd op de verschillende interieurstijlen. In het assortiment vind je de Dutch Decor Essentials Collectie en de toonaangevende Trendcollecties.
Lees hieronder meer of bekijk alvast het LOOKBOOK.

     

De Dutch Decor Essentials Collectie is de basis in het assortiment. Deze effen sierkussens en plaids zijn verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en passen in elke woonstijl. De Essentials zijn altijd te combineren met de Trendcollecties en geven het interieur een persoonlijke touch en eigentijdse uitstraling.

     

De Trendcollecties van Dutch Decor worden zorgvuldig gekoppeld aan de laatste trends. Dutch Decor laat zich inspireren door bekende trendwatchers in ons land. Jaarlijks gaat het team van Dutch Decor in India en China op zoek naar de meest luxueuze stoffen. De reizen zitten vol inspiratie, bewondering en ambacht. Jaarlijks worden er nieuwe kleuren toegevoegd aan de collecties, die weer aansluiten bij de trends van dat moment. Alle trendkleuren van Dutch Decor zijn samengesteld aan de hand van een Pantone nummer. Dit maakt het voor de klant eenvoudig de juiste kleur te kiezen en te combineren met de Essentials Collectie.

Hoii

Het merk Hoii is opgericht in het jaar 2021, maar het verhaal achter het merk begon al een tiental jaren geleden. Hoii maakt ook deel uit van het familiebedrijf Rogon Products, waar de passie voor textiel en interieur samenkomen. De luxueuze collecties zijn ontworpen in Nederland en met dezelfde passie geproduceerd door de leveranciers. Hoii staat voor het ultieme gevoel van thuiskomen!
Lees hieronder meer of bekijk alvast het LOOKBOOK.

Het team van Hoii heeft de gezamenlijke ambitie om een toonaangevend merk op te bouwen binnen de interieurtextielbranche. Onderscheid is essentieel en zo werkt Hoii met een aantal belangrijke kernwaarden. De sierkussens zijn voorzien van een natuurlijke verenvulling en deze worden met veel zorg en liefde hand gevuld in ons warehouse in Nederland. Kwaliteit is erg belangrijk voor het eindproduct. Zo bevatten de kussenhoezen hoogwaardige en kwalitatief goede stoffen. Bovendien worden alle luxe afwerkingen met aandacht voor precisie en detail bevestigd. Word verliefd op de warme kleuren, levendige dessins, buitengewone details en handgemaakte afwerkingen!

Inkopen

De collecties van Dutch Decor en Hoii zijn online beschikbaar, maar ook verkrijgbaar in de brandstores en cash & carry locaties, zoals Loods5 en Trends & Trade (Tica). Of je nu online shopt of je bezoekt één van de fysieke winkels, zij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte kussens en plaids die passen bij jouw winkel of interieur.

Contactgegevens

Rogon Products B.V.
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
Nederland
Tel.: +31 492-326666

Website: www.rogon.com | www.dutchdecor.com | www.hoii.nl
E-mail: sales@rogon.com

Thanks for sharing!