DEENS | Scandinavisch | Madam Stoltz | Mr Plant Sweden

DEENS

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn ook dezelfde voorliefde voor woonaccessoires en Lifestyle producten delen. Tijdens hun speurtocht naar mooie items, kwamen ze keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten.

E | L by DEENS.NL

Sinds 2008 biedt DEENS producten aan onder private label: E | L by DEENS.NL. Deze producten worden ontworpen & geproduceerd door het bedrijf zelf en zijn daardoor uniek.

DEENS

Tafelklem ‘TOON’

In 2012 kwam het paradepaardje de tafelklem ‘TOON’ op de markt. Stap voor stap wordt de eigen collectie verder uitgebreid met eigenzinnige ontwerpen. Deze zijn allemaal: origineel, kleurrijk en betaalbaar! De producten van E|L by DEENS.NL lenen zich voor vele doeleinden. Het eigen label ligt inmiddels bij zo’n 50 winkeliers in Nederland, België en Duitsland.

DEENS

Oerdegelijke kapstok ‘KEES’ van E|L by DEENS.NL. De kapstok is van naturel geperst hout waardoor er mooie laagjes in het hout ontstaan. Het is ook mogelijk om hierbij extra haken te bestellen.

Madam Stoltz

DEENS is tevens agent van het populaire woonmerk Madam Stoltz binnen de Benelux. DEENS agency is je eerste aanspreekpunt wanneer je meer informatie wilt ontvangen over dealerschap van dit mooie merk. De collectie die uit meer dan 2500 producten bestaat is op steeds meer verkooppunten binnen de Benelux te koop.

DEENS

De prachtige collectie van Madam Stoltz vindt haar ‘roots’ op het Deense eiland Bornholm. Pernille Stoltz woont en werkt hier samen met haar man Peter Bundgaard in het pittoreske Listed. Al meer dan 15 jaar runnen zij samen Madam Stoltz, dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de bekendere merkfabrikanten op gebied van woonaccessoires in Scandinavië.

Mr Plant Sweden

DEENS vertegenwoordigt binnen de Benelux: Mr Plant Sweden. Een prachtige collectie kunstplanten, bloemen en takken uit Zweden met een prijs-kwaliteitsverhouding, die prima kan concurreren met de gevestigde merken binnen de Benelux.
Een kijkje nemen kan via: www.mrplant.se
Meer informatie verkrijgbaar via: [email protected]

Het Team

‘Op dit moment bestaat ons team uit vier krachtige dames die altijd een stapje extra zetten om net even dat stukje extra service te kunnen leveren. Vier dagen in de week zijn we telefonisch bereikbaar en uiteraard 24/7 per e-mail. Nog altijd wordt door ons uitgekeken naar nog meer verfrissende, hoogwaardige maar evengoed betaalbare spullen. Houdt onze website goed in de gaten, want de collectie wisselt geregeld! Heb je vragen, wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!’
Team: Nicole, Angelique, Nicole & Suzan

Contactgegevens

DEENS agency
Penningweg 32B
4879 AG ETTEN-LEUR
Tel: +31 (0)6-24791753 – ma t/m vr 9-17 uur

Prijslijst retailers opvragen

Website (B2B shop aanwezig): www.el-bydeens.nl
E-mail: [email protected] | 
 [email protected] (Madam Stoltz)

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

Producten

E | L by DEENS.NL, Madam Stoltz, woonaccessoires, woondecoratie, kussens, plaids, vloerkleden, verlichting, hanglampen, wandlampen, keukenartikelen, bekers, glazen, servies, manden, meubelen, tafelklemmen, plankdragers, kapstokken, wandkastjes, posters, plantenhangers, haken…