Design meubelen | Ontwerper Gerard de Hoop

Gerard de Hoop is een veelzijdig en gedreven ontwerper uit Groningen. Hij voltooide zijn studie Architectonische Vormgeving en Interieurarchitectuur aan de Kunstacademie Minerva, wat de basis legde voor zijn creatieve carrière.

Het werk van ontwerper Gerard de Hoop

Het werk van Gerard kan het best worden omschreven als minimalistisch, functioneel, veelzijdig, speels en conceptueel. Hij gebruikt eenvoudige geometrische vormen en strakke lijnen om esthetisch aantrekkelijke composities te creëren die een gevoel van spanning en verrassing oproepen.

Ontwerpen voor (inter)nationale labels

Gerard heeft voor verschillende internationale labels meubels ontworpen. In Nederland voor o.a.: Casala, Castelijn, Gelderland, Odesi en Pols Potten. In het buitenland voor het Belgische Moome en voor het Franse warenhuis Monoprix.

Nieuwe meubelontwerpen

Gerard heeft de laatste tijd gewerkt aan een serie nieuwe meubelontwerpen, die hij nu onder de aandacht wil brengen. Op zijn website zijn enkele van deze nieuwe ontwerpen te zien.

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in de ontwerpen van Gerard de Hoop? Of ben je producent? Neem dan contact op via mail of bel: +31(0)648953172.

Contactgegevens

Gerard de Hoop
Groningen
Nederland
Tel.: +31(0)648953172

Website: www.gerarddehoop.nl
E-mail: info@gerarddehoop.nl

Thanks for sharing!