Désjà Vu | Art to wear

Karen Wullings en Wendy Cornelissens zijn het creatieve duo van Désjà Vu. Zij ontwerpen en maken prachtige royale sjaals van de mooiste zijde en lamswol. Niet alleen als sjaal te dragen, maar tevens geweldig als omslagdoek, top, rok of vest. Daarnaast is er ook een mooi assortiment producten van vroeger in een ‘nieuw jasje’ gestoken.

Sjaals | Beperkte oplage | Luxe geschenkverpakking

De Zeeuwse kunstenares Karen Wullings schildert alle ontwerpen met de hand, waarna deze op de zijde gedrukt worden. Elke sjaal is dubbel gevoerd: 100% zijde en lamswol. De sjaals worden gemaakt in een beperkte oplage en geleverd in een luxe geschenk- verpakking, samen met een certificaat van echtheid.

Désjà Vu | Art to wear

Désjà Vu, combineert niet alleen kunst met fashion, maar brengt ook producten van vroeger terug in een nieuw jasje. Van de echte vintage oma’s boodschappentassen, geborduurde broches tot een hele eigen collectie ‘Désjà Vu Bling ringen.

       

De producten liggen in de meest geweldige winkels in Nederland en in meerdere shops in België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Sint-Maarten. Kijk voor de complete collectie en verkooppunten op: www.desjavu.nl.

Inkopen

Voor de retail heeft Désjà Vu een geweldige showroom in de Jaarbeurs Utrecht, waar zij iedere maandag en op afspraak aanwezig zijn. Ook een afspraak maken? Mail dan even naar: info@desjavu.nl.

Adres Showroom
Trade Mart Utrecht
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

Website: www.desjavu.nl
E-mail: info@desjavu.nl

Thanks for sharing!