Diga Colmore | Groothandel in de woon-, meubel- en decoratie branche

Diga Colmore is een Nederlandse groothandel met meer dan 29 jaar internationale ervaring in de woon-, meubel- en decoratie branche. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen en de collecties worden elke keer vernieuwender, creatiever en evenwichtiger. Het hoofdkantoor, cash & carry, showroom en magazijn zijn gevestigd in Venlo. Daarnaast hebben zij prachtige stands in diverse inkoopcentra in Nederland & België.

Ook thuis zijn ze dichtbij, je kunt de collectie online shoppen op de vernieuwde webshop: www.colmorecollections.com.

Diverse showrooms

Het Diga Colmore team is altijd bezig om de beste ervaring voor jou te realiseren! Elke dag worden in het magazijn containers met artikelen uitgeladen en zorgvuldig geselecteerd door hun eigen inkoopteam. Vervolgens worden deze artikelen uitgestald in alle cash & carry locaties en showrooms. Niet alleen de beste kwaliteit voor de beste prijs, maar 95% van de artikelen zijn op voorraad en daarnaast regelen zij het transport van het magazijn tot aan jouw deur.

Alle producten worden gepresenteerd in de verschillende showrooms te Venlo. Dit maakt het voor klanten makkelijk om te zien hoe deze producten een bepaalde sfeer creëren en hoe ze elkaar aanvullen in een ruimte. Er zijn verschillende settings en daar worden complete verhalen gepresenteerd.

Een gespecialiseerd team van stylisten creëert de mooiste kamers met creatieve ideeën om te verrassen en te inspireren. Het enthousiaste verkoopteam staat altijd klaar om te helpen. Met al hun kennis zullen zij je begeleiden en de best mogelijke service bieden. Het marketingteam houdt je op de hoogte met nieuwsbrieven en inspirerende posts op de sociale media kanalen. Volg Colmore, zodat je niets hoeft te missen!

Atelier Hospitality Projects

Voor grote projecten kun je terecht bij dochteronderneming Atelier Hospitality Projects. Atelier Hospitality Projects bedient de B2B markt en is gespecialiseerd in het leveren van producten voor de horecabranche. De collecties van Diga Colmore worden ook veel gebruikt in de hotelindustrie, gastronomie, vakantieparken en styling projecten.

Advies op maat

Alle producten kunnen worden gepersonaliseerd in kleur, maat en materiaal. Aan de hand van vele materiaal stalen maakt de styliste een advies op maat. Het bedrijf heeft interieurarchitecten en stylisten in dienst die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van adembenemende interieurs. Op deze manier kun je, indien je dat wenst, alles van begin tot eind uitbesteden. Natuurlijk alles in overleg.

Heb je vragen, neem gerust contact op met het team!

Contact gegevens

Diga Colmore B.V.
Floralaan 25
5928 RD Venlo
Tel.: 077-3241930

Website: www.colmorecollections.com
E-mail: Receptie@colmore.nl

Atelier Hospitality Projects
Floralaan 26
5928 RB Venlo
Tel.: 077-3241930

Website: www.atelier-hospitality-projects.com
E-mail: info@ahp-venlo.com

Thanks for sharing!