Distributeur wasparfums en stofverfrissers ‘Il Bucato di Adele’ | Parfumwas

 

Parfumwas is distributeur van de geconcentreerde wasparfums van ‘Il Bucato di Adele’ (De was van Adele) uit Italië. Deze verspreiden een heerlijke geur en zorgen voor een fris wasgoed! De producent in Italië heeft de juiste ambachtelijke kennis en stelt hoge eisen betreffende de kwaliteit. De wasparfums zijn geschikt voor allerlei soorten textiel. Te gebruiken bij een handwasje en in de wasmachine. Verkrijgbaar in flessen van 150/500 ml., een proefpakketdoos en een luxe geschenkdoos.

   

10 Geuren wasparfums

De 10 geuren zijn gemaakt met muskusachtige, kruidige en bloemige aroma’s. De geur die het op de kledingstukken achterlaat houdt lang aan. De intensiteit van het wasparfum kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt product.

Sport

Naast de reguliere wasparfums is er ook een speciale fles voor sportkleding. Dit wasparfum bevat actieve moleculen die geuren neutraliseert. Een bloemige noot met rozenhart, oranjebloesem, bergamot en een zeer belangrijke sandelhout en tonkakleurige basis.
De toevoeging van de anti-geur actieve moleculen neutraliseren de slechte geuren van alle soorten textiel. De geur op de sportkleding en andere items blijf je ruiken, ook tijdens intensieve activiteiten.

Stof- en autoverfrissers

Naast de wasparfums zijn er ook stof- en autoverfrissers. Verkrijgbaar in 9 geuren.

Meer info

  • Vegan & Dierproefvrij
  • Getest op Kobalt Nikkel en Chroom
  • Met anti-geur moleculen
  • Geschikt voor alle soorten textiel,
    ook voor synthetische kleding en sportkleding
  • Verkrijgbaar in 150/500 ml verpakking

Contactgegevens

 Parfumwas
Ketelboetershoek 50
7328 JE Apeldoorn
Tel.: 055-3015437

Website: www.ilbucatodiadele.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Wasparfum, stofverfrissers, autoverfrissers…