Diverse leuke (kerst)cadeautjes die door de brievenbus kunnen | Tsquare Brands

Tsquare Brands is hét agentschap voor vernieuwende lifestyle merken. In de Benelux vertegenwoordigen zij diverse bijzondere woon-, souvenir- en fashion merken: Pluto Produkter, Batela 1991, Code Zero, Joyin en Candle Square (meerdere kaarsen merken onder één dak).

Leuke (kerst)cadeautjes door de brievenbus | Pluto Produkter

Wist je dat veel Pluto Produkter items door de brievenbus passen? Ook diverse cadeau/woonartikelen om met kerst cadeau te doen, zoals de rotary candle sterren (AN875S), de Mistletoe metalen hanger (SB250G), de metalen piek hert met ster (TPS250G) en de rotary candle zwaluw (AN900S).

Opvragen catalogus + prijslijst Pluto Produkter

Candle square

Candle Square (diverse kaarsenmerken onder één dak) heeft natuurlijk ook leuke suggesties.

Scentsicles

Scentsicles is de sensatie van dit seizoen! Helemaal nieuw in het assortiment van Tsquare Brands is dit Amerikaanse merk dat speciaal ontworpen is om de (kunst)kerstboom in iedere huiskamer de echte kerstsfeer mee te geven! Scentsicles zijn de perfecte finishing touch voor je kerstdecoratie en creëren dat magische feestdagen gevoel met de echte geur van Kerstmis. De stokjes zijn vervaardigd van volledig natuurlijk papier dat biologisch afbreekbaar, recyclebaar en doordrenkt is met pure geur. Elk flesje bevat 6 geurstokjes en 6 s-haken. Hang alle zes de ornamenten in je boom om optimaal te profiteren van de geur van het seizoen.

Opvragen catalogus + prijslijst Scentsicles

Haribo kaarsjes

Maak iedereen blij met Haribo kaarsjes, ideaal als klein cadeautje. De mini’s van Haribo zitten leuk in een geschenkverpakking van 3 stuks. Herbeleef de leukste, zoete momenten met deze kaarsjes!

Opvragen catalogus + prijslijst Haribo kaarsjes

Contactgegevens

Tsquare Brands
Frans van der Ley
Industrielaan 2A
6951 KG Dieren
Tel.: 0313-312141

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: info@tsquarebrands.nl

Catalogi pagina | Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Thanks for sharing!