Duurzaam inrichten winkel- en kantoorruimte | BICA-styling

BICA-styling ontwerpt met veel creativiteit, kennis van materialen en oog voor detail de meest eigen(zinnige) interieurs. Laat professionele styling, voor zowel thuis als bedrijf, gerust aan Bianca van Schie over. Ze creëert een unieke eigen plek: overweldigend in eenvoud, stijl en met een directe overtuiging dat het helemaal vertelt wie jij bent of waar jouw bedrijf voor staat.

Retail

Hoe zorg jij ervoor dat nieuwe en reeds bestaande klanten regelmatig jouw zaak blijven bezoeken? Dit is een steeds terugkerende uitdaging. Een verzorgde en verrassende etalage is de eerste fysieke kennismaking. Bianca weet als gediplomeerd etaleur precies hoe je de blik van het voorbijkomende publiek vangt. Een wisselende etalage, minimaal 4x per jaar, brengt dynamiek en wekt nieuwsgierigheid op.

Duurzaam inrichten winkel- en kantoorruimte | BICA-styling

Op de winkelvloer heeft de looproute, verlichting, productpresentatie en de mate van dienstverlening invloed op de doorverkoop van het assortiment. Laat je informeren over visual merchandising. Je zult versteld staan van de resultaten!

Groothandel

Heb jij een Lifestyle groothandel, ben je leverancier of (online)bladenmaker? Dan is de visualisatie van het assortiment of de reportage belangrijk, want op een foto in sferische setting komt het product of interieur pas écht tot leven. Bianca van Schie is gediplomeerd fotostylist en kan de fotoshoot zowel styleren als fotograferen. Of ze werkt als stylist samen met jouw eigen fotograaf aan een aantrekkelijk eindresultaat.

Een fotoshoot op locatie, in de studio of in de buitenlucht, alles is mogelijk. Met gevoel voor compositie, licht en schaduw en additionele decoratiematerialen zorgt ze ervoor dat het beeld een uniek verhaal vertelt.

Kantoorruimte

Mogelijk wil je jouw kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? Laat je hierbij eens adviseren.

Ook in de winkel- en kantoorruimte styling is duurzaamheid helemaal van nu en bijzonder goed toe te passen! Neem voor vragen gerust vrijblijvend contact op met Bianca via onderstaande contactgegevens.

BICA-styling
Bianca van Schie
Simon Vestdijkstraat 2
3842 LL  HARDERWIJK
Tel.: 06-22130651

BICA-styling

Website: www.bica-styling.nl
E-mail: 
[email protected]