Duurzaam Warenhuis Utrecht zoekt HORECA ondernemer | A-locatie: Oudegracht/Stadhuisbrug

Vanaf deze zomer is de planning dat het pop-up duurzame warenhuis Utrecht haar deuren opent. Nu is er een plekje vrijgekomen voor een HORECA ondernemer. Hieronder de oproep van Patrick Beckers.

HORECA ondernemer gezocht

“Twee maanden geleden berichtten we al via dit mooie medium over onze plannen: Het realiseren van een duurzaam warenhuis aan de Oudegracht/Stadhuisbrug in Utrecht. Dit is een super A locatie met heel veel potentie na deze moeilijke retail periode. Op dit artikel hebben we mooie reacties gehad en extra invulling gekregen op ons totaalconcept.”

“Bij ondernemen kom je vaak voor nieuwe uitdagingen te staan, zo ook wij. Vlak voor het tekenen van het huurcontract trok onze horeca partij zich helaas terug. Via deze weg zoeken wij daarom voor ons pop-up warenhuis op korte termijn een horeca ondernemer (iemand net zo enthousiast als wij), die een DAG HORECA ZAAK wil beginnen met een prachtig terras op de Stadhuisbrug!”

“We snappen dat Onze Branche! ook voor andere branches bedoeld is, maar we hopen op het grote netwerk van alle ondernemers die misschien horeca ondernemers kennen.
Wat we zoeken is iemand die een duurzaam concept op 200 m2 op korte termijn kan beginnen. Het historische pand zal echter nog voor wat uitdagingen zorgen voor we kunnen openen, maar dan zitten we wel op de mooiste plek van Nederland!”

Groet, Patrick Beckers

Contactgegevens

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die een HORECA-zaak wil beginnen? Voor meer informatie kun je (vrijblijvend) contact opnemen met:
Patrick Beckers 06-30442741 of mail naar: [email protected]

DANKJEWEL – VOOR HET DELEN VAN DIT BERICHT – DUURZAAM WARENHUIS UTRECHT