EcoDNA | Italiaans eco leer | Souvenirs | Gifts & gadgets | Promotional items

EcoDNA is in het jaar 2014 gestart door Valentina en Margaret. Het bedrijf laat ecologische leren souvenirs, gifts & gadgets en promotional items in diverse kleuren maken. Een eigen collectie, maar ook op maat zijn er diverse mogelijkheden, zoals producten met logo’s, plaatsnamen, symbolen. De producten worden handgemaakt in Italië, met aandacht voor detail én met een geweldige touch & feel! Ideaal voor hotels, museumwinkels, (souvenir)shops, bedrijven, merken. De leren producten hebben een hoogwaardige afwerking, esthetiek, duurzaamheid en een betaalbare prijs!

EcoDNA | Italiaans eco leer | Souvenirs | Gifts & gadgets | Promotional items

Collectie ecoleren | Valentina & Margaret

‘Door onze passie om iets moois, zinvoller en milieuvriendelijker te promoten is de collectie ecoleren geboren en zijn we begonnen deze op de Nederlandse markt te introduceren! Ons  plan en onze ambitie is om heel Europa te veroveren door onze klanten steeds duurzamere producten en samenwerkingen aan te bieden!’

Souvenirs

De ecologische leren souvenirs zijn erg populair en succesvol in verschillende steden en landen in Europa (Amsterdam, Leiden, Den Haag, Wenen). De retailers en consumenten houden van de hoogwaardige afwerking, esthetiek, duurzaamheid en uiteraard van de betaalbare prijzen! Er is een online catalogus beschikbaar.

Gifts & Gadgets

De gifts & gadgets collectie is geschikt voor o.a. kadoshops, museumwinkels, tabakszaken, cosmetische winkels. EcoDNA kan je helpen om met een eigen logo of symbool een eigen lijn neer te zetten, maar je kunt ook de reeds bestaande lijn gebruiken. Sommige producten zijn ook verkrijgbaar met een display voor op de toonbank. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen in de catalogus.

Promotional items (Holland souvenirs)

Ontdek alle mogelijkheden die beschikbaar zijn in de catalogus. Denk aan verschillende opties, van promotionele sleutelhangers, brillenkoffers tot portefeuilles voor munten of beauty cases.

Ben jij geïnteresseerd in de mooie leren souvenirs, gifts & gadgets van EcoDNA? Of misschien ben je ter promotie op zoek naar duurzame producten op maat voor jouw bedrijf. Valentina en Margaret staan je graag (vrijblijvend) te woord of stuur een mailtje, zie hiervoor onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

EcoDNA
Postadres
Molukkenstraat 109 A
1095 BA  Amsterdam
Tel.: Valentina: 06-22140886 | Margaret: 06-19169481

Website: www.ecodna.eu
E-mail: [email protected]

Producten

Veel keuze in Italiaans leren producten in diverse kleuren, als souvenir, als gift/gadget of ter promotie:
Beauty cases, etuis, kofferlabels, boekenleggers, sleutelhangers, kaartenhouders, kleine bakjes, tabakshoezen, mousepads, muntenhouders, portemonnees, brillenhoezen, ID- en paspoorthoezen…