EcoDNA | Italiaans eco leer | The Movie ‘Behind the scenes!’

EcoDNA laat ecologische leren souvenirs, gifts & gadgets en promotional items in diverse kleuren maken. Een eigen collectie, maar ook op maat zijn er diverse mogelijkheden, zoals producten met logo’s, plaatsnamen, symbolen. De producten worden handgemaakt in Italië, met aandacht voor detail én met een geweldige touch & feel! Ideaal voor hotels, museumwinkels, (souvenir)shops, bedrijven en merken. De leren producten hebben een hoogwaardige afwerking, esthetiek, duurzaamheid en een betaalbare prijs!

The Movie

Diverse mogelijkheden

                                                       Gifts & gadgets
De gifts & gadgets collectie is geschikt voor o.a. kadoshops, museumwinkels, cosmetische winkels. EcoDNA kan je helpen om met een eigen logo of symbool een eigen lijn neer te zetten, maar je kunt ook de reeds bestaande lijn gebruiken. Sommige producten zijn ook verkrijgbaar met een display voor op de toonbank. Neem voor meer informatie een kijkje in de catalogus.

                                                           Souvenirs
De ecologische leren souvenirs zijn erg populair en succesvol in verschillende steden en landen in Europa. De retailers en consumenten houden van de hoogwaardige afwerking, esthetiek, duurzaamheid en uiteraard van de betaalbare prijzen!
Er is een online catalogus beschikbaar.

                                                      Promotional Items
Ontdek alle mogelijkheden die beschikbaar zijn in de catalogus. Denk aan verschillende opties, van promotionele sleutelhangers, brillenkoffers tot portefeuilles voor munten of beauty cases.
Ben jij geïnteresseerd in de mooie leren souvenirs, gifts & gadgets van EcoDNA? Of misschien ben je ter promotie op zoek naar duurzame producten op maat voor jouw bedrijf? Valentina en Margaret staan je graag te woord, zij zijn bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

EcoDNA
Postadres
Molukkenstraat 109 A
1095 BA  Amsterdam
Tel.: Valentina: 06-22140886 | Margaret: 06-19169481

Website: www.ecodna.eu
E-mail: info@ecodna.eu