Ecoprint sjaals van Blom, wearing nature | Verrassend en uniek | Butik Batik

Butik Batik importeert merken uit eSwatini, voorheen Swaziland, die qua kwaliteit en uitstraling langer meegaan dan één seizoen. Daarbij willen zij graag bijdragen aan een betere wereld en weten daarom precies wie de producten maakt, en wie daarvan profiteert!

Blom… wearing nature | Nieuw merk

Sjaals waarin de natuur de hoofdrol speelt. Ecoprint sjaals van Blom… wearing nature!
Ecoprint is een ecologische printtechniek waarbij de natuurlijke kleurstoffen van bloemen, bladeren of fruit en groente door middel van stomen een afdruk achterlaten op de stof.

Prints van Eucalyptus-Rode Kool-Rozenblad-Amerikaans eiken

Hoe de sjaal er na het stomen uit komt te zien is afhankelijk van veel factoren, bijvoorbeeld het jaargetijde waarin de sjaal gemaakt wordt. Een blad van de Cotinus (Pruikeboom) geeft in de herfst een sterkere kleur af dan de jonge bladeren in de lente.

Prints van bloeiende Eucalyptus

De sjaals van Blom zijn altijd verrassend en uniek, net zoals de natuur in de verschillende jaargetijden. Elke sjaal komt met een kaartje met daarop de namen van de ‘hoofdrolspelers’ uit de natuur die de sjaal de motieven en kleuren hebben gegeven.

Retailbeurs

Tijdens de voorjaarseditie van de Retailbeurs van 8 t/m 10 maart vind je de nieuwste collectie Blom sjaals/fashion en een woon/living assortiment op de 2e etage van Trade Mart, Jaarbeurs Utrecht in de showroom van Butik Batik (B218). Kom gezellig langs!

Contactgegevens

Butik Batik
Importeur en groothandel batik mode- en woonaccessoires uit Afrika en Azië.
Exclusive reseller Baobab Batik & Tsandza Weaving in Nederland.

     

Website: www.butikbatikretail.nl
E-mail: [email protected]
What’s App & telefoon: 06-21508405

SHOWROOM & VERKOOP:
Showroom & verkoop:
Trade Mart- Jaarbeurs Utrecht
B2B showroom B218, 2e etage
Inkoopdag: maandag van 10.00 – 17.00 uur of op afspraak