Eeveve | Kidscollectie | Speel-, knoei & bureaumatten en meer!

De producten van het merk Eeveve beschermen het kind en het interieur op een stijlvolle manier bij het spelen, eten en lopen. Denk hierbij o.a. aan speel-, knoei en bureaumatten, borden, placemats, slabben, onderzetters en meer.

Kidscollecties die lang meegaan

Eeveve is in 2019 opgericht door een Nederlands gezin. Zij wilden het interieur graag op een stijlvolle manier beschermen tegen alle avonturen van hun dochter Eve. Het familiebedrijf Eeveve is toen ontstaan en is er gestart met het ontwerpen van prachtige collecties van topkwaliteit, die lang meegaan. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste en beste kwaliteit. De producten worden gecontroleerd, getest en hebben een lange levensduur. Er wordt tevens rekening gehouden met het milieu door duurzame, milieuvriendelijke producten te maken en gerecyclede verpakkingen te gebruiken.

Bescherming kind en interieur

Of het nu gaat om het proeven van de eerste maaltijden of het veilig spelen op de vloer, Eeveve geeft je kind de ruimte om dit te ontdekken. Niet meer na elke hap direct op de knieën om de vloer schoon te vegen of bang zijn dat je kindje op de harde vloer valt met de eerste keer zitten, lopen of spelen. Het kind en het interieur worden allebei beschermd!

Inkopen

De klantenkring van Eeveve is groot; van kinderwinkels, giftshops tot kookwinkels. Het merk verkoopt in meerdere landen in Europa. Ook gaan de collecties naar Curaçao en zelfs richting Japan! Ze versturen wereldwijd, dus er zijn geen logistieke uitdagingen. Ben jij ook geïnteresseerd? Je kunt via onderstaande link een inlog opvragen voor de B2B shop. Ook kun je inkopen bij de cash & carry Tica Venlo en Tica Aalsmeer.

Inlog opvragen B2B shop Eeveve

Contactgegevens

Eeveve
Tel.: +31-631550380

Websites:
B2B: www.eeveve.store
B2C: www.eeveve.eu

E-mail: info@eeveve.com

Thanks for sharing!