Eigen krant voor Laguiole Style de Vie | Shared dining | Retailers helpen hun klanten te inspireren

Een zomerse picknick, oesters en Champagne of een tafel vol pinchos: de eerste courant van Laguiole Style de Vie staat helemaal in het teken van shared dining. Het dinerconcept is populairder dan ooit en gegarandeerd succes voor zowel getrainde thuiskoks als mindere keukengoden. Hoe? Dat lees je in de gratis Laguiole Style de Vie Courant, vol verrassende recepten, lekkere wijncombinaties en styling-inspiratie.

Retailers helpen hun klanten te inspireren

Het idee achter de gratis krant: retailers helpen bij het inspireren en enthousiasmeren van
consumenten. Campaign Manager Eva Geurdes vertelt: “Het shared dining-concept was ons
natuurlijk niet ontgaan, dus hebben we een productlijn ontwikkeld die specifiek handig is hiervoor. Dat zijn de mini’s van Laguiole Style de Vie – en nu willen we onze eindgebruikers laten zien hoe je die het beste kunt gebruiken. Met deze gratis courant willen we onze retailers extra ondersteunen in deze lastige periode voor winkeliers.”

Eten én drinken, binnen én buiten: shared dining is een totaalconcept

Shared dining is in essentie natuurlijk het delen van gerechtjes, maar het wordt écht een feestje met een goede combinatie van eten, drinken, gezelligheid en ambiance. Precies die elementen spelen dus een rol in deze eerste Laguiole Style de Vie Courant. Met recepten, wijntips en styling-ideeën is de krant voor ieder wat wils: een blauwdruk voor gezellige tafelmomenten óf gedegen inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Ook de gratis Laguiole Style de Vie Courant ontvangen?

De Laguiole Style de Vie Courant is gratis voor retailers én eindgebruikers en is uit voorraad leverbaar bij Style de Vie Authentique. Ben je geïnteresseerd in de producten van Laguiole Style de Vie en de gratis krant? Neem dan even contact op via [email protected]. Op de website vind je een overzicht van alle producten.

Thanks for sharing!