Eilo Best Interior green Award | Mekelenkamp | Plantenman.nl winnaar Silver Award Artificial Green

Binnengroen is nog nooit zo trendy geweest. Mekelenkamp | Plantenman.nl, verzorgt interieurbeplanting voor elk project. Sinds de oprichting in 1983 houden zij zich bezig met de verkoop van kunstplanten en levende planten. Hierbij hoort ook het realiseren van moswanden en het huren van zijdebloemen. Het bedrijf geeft zowel privé als zakelijk plantenadvies.

Wedstrijd creativiteit en vakmanschap

Elke twee jaar organiseert EILO haar Best Project Competition. Met deze wedstrijd willen ze aandacht voor interieurbeplanting genereren bij het grote publiek door de creativiteit, het innovatiepotentieel en het vakmanschap van de interieurlandschapssector te vieren. De 2021-editie is het hoogste aantal in aanmerking komende inzendingen ooit; 52 projecten die allemaal gericht waren op het verbeteren van het menselijk welzijn door de natuur dichter bij de mensen te brengen. De ingezonden projectontwerpen kwamen uit Australië, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Litouwen, Monaco, Nederland, Zweden, Zwitserland, het VK en de VS.

Quartier Bleu Hasselt | Silver Award Artificial Green

Bij Quartier Bleu in Hasselt (België) plaatste het team van Mekelenkamp kunstplanten in de lichtkoepels in de entree van de parkeergarage. Volgens de jury; The jury thought this to be a most interesting design for a car park!

Ontwerp: Creneau International
Aannemer: Jansen the Building Company
Realisatie: Mekelenkamp | Plantenman.nl
Foto: Raf BeckerS

Meer projecten

Mekelenkamp | Plantenman.nl heeft al diverse projecten verzorgt, hieronder een aantal voorbeelden.

           

           

Ben je benieuwd naar nog meer afgeronde projecten van Mekelenkamp en de rest van het assortiment? Neem een kijkje op de website of bezoek de showroom in Ede. Je bent welkom!Thanks for sharing!