Exotische Indiase vondsten en charmante creaties uit Hongarije | Vintage | Net binnen bij De Handelsfabriek

Bij De Handelsfabriek zijn ze in de wolken, want ze hebben leuk nieuws om te delen! Van exotische Indiase vondsten tot charmante creaties, gemaakt door vakmensen uit Hongarije. De nieuwste collectie staat klaar om interieurs te transformeren.

Interieurstukken uit India

Vorige week heeft De Handelsfabriek een container vol unieke interieurstukken uit India binnengekregen! Daardoor is de collectie uitgebreid met onder andere marmeren schalen, robuuste naga en andere houten meubelen, vintage kasten en diverse authentieke woonaccessoires. Van kleine decoratieve items tot opvallende blikvangers.

Druivenkassen uit Hongarije

De druivenkassen uit Frankrijk waren eerder al heel populair. Nu heeft De Handelsfabriek een prachtige nieuwe variant laten maken door getalenteerde makers in Hongarije, die ook hun maatwerk apothekerskasten produceren. De druivenkassen behouden dezelfde charme en authentieke uitstraling, maar zijn vervaardigd uit nieuwe materialen.

Inkopen

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie? En wil je deze met eigen ogen bekijken? De Handelsfabriek is ieder weekend geopend of neem alvast een kijkje op de website.

Dit zijn de openingstijden van de winkel:
Vrijdag | 12.00-17.00 uur
Zaterdag | 10.00-17.00 uur
Zondag | 12.00-17.00 uur

Contactgegevens

De Handelsfabriek
Feithsweg 3
9356 AS TOLBERT
Tel.: 06-21332716

Website: www.de-handelsfabriek.nl
E-mail: info@de-handelsfabriek.nl
maatwerk@de-handelsfabriek.nl

Thanks for sharing!