VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat doet Onze Branche!

Onze Branche! brengt partijen die werkzaam zijn in de lifestylebranche bij elkaar; bijvoorbeeld groothandels, makers, fabrikanten, kunstenaars en retailers, inkopers etc. Wij bieden zelf geen goederen aan en eventuele verkopen vinden volledig buiten deze website plaats.

Kan ik producten bij jullie inkopen?

Nee, Onze Branche! verkoopt zelf geen producten. Wij presenteren op onze website producten van groothandels, makers, fabrikanten en kunstenaars etc. Mocht je belangstelling hebben om producten in te kopen dan kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ik ben als groothandel of maker werkzaam in een andere branche. Kan ik mij ook aanmelden?

Dat kan helaas niet. Wij richten ons uitsluitend op de Lifestyle branche; dus op het gebied van wonen, cadeau, mode, tafelen, verpakkingen etc.

Wat mag ik verwachten als ik mij als retailer of inkoper ga aanmelden voor de nieuwsbrief?

Na aanmelding ontvang je per mail automatisch nieuws en informatie over nieuwe groothandels, producten of andere interessante berichten. Je kunt aangeven over welke onderwerpen je de informatie wilt ontvangen.

Ik heb een ander bedrijf dat wat kan betekenen voor bedrijven in deze branche. Kan ik mij ook aanmelden?

Neem s.v.p. even contact met ons op over de mogelijkheden!

Hoe gaat Onze Branche! om met mijn gegevens?

Wij behandelen je gegevens uiteraard zeer vertrouwelijk. Lees hier meer info over ons privacybeleid.

Mag ik foto’s of informatie van de website gebruiken?

Op de afbeeldingen en informatie rust een copyright. Zonder onze toestemming mag je deze niet gebruiken.