VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Onze Branche?

Onze Branche! is een B2B platform voor de lifestylebranche. Wij verbinden verkopers en inkopers met elkaar. Rechtstreeks en op een simpele manier! Vind je een interessant product dan leg je bij ons gemakkelijk en snel contact met de leverancier. Eventuele aankopen en de afhandeling daarvan regel je direct zelf met de verkoper.

Wat doet Onze Branche?

Wij zorgen er voor dat inkopers een helder overzicht krijgen van bijzondere verkopers en producten op het gebied van Living, Gifts en Fashion. Bijna dagelijks melden wij interessante nieuwtjes over de branche op onze website. Dit nieuws verspreiden wij tevens met een actieve wekelijkse nieuwsdienst naar meer dan 5.000 adressen. Ook informatie over evenementen en vakbeurzen vind je op onze website. Zo blijf je goed op de hoogte van ontwikkelingen op jouw vakgebied!

Hoe kan ik mij aanmelden als inkoper?

Aanmelden is heel gemakkelijk. Je kunt hierbij aangeven welk nieuws je wenst te ontvangen. Meer informatie vind je hier.

Hoe kan ik mij aanmelden als verkoper?

Wij zoeken verkopers die iets bijzonders kunnen bieden. Denk je dat jouw bedrijf hieraan voldoet? Dan vermelden wij je graag op ons platform! Hier vind je meer informatie.

Wat kost het gebruik van onze Branche?

Ons platform is gratis voor inkopers te gebruiken. Voor verkopers is het bijna gratis. Wil je als verkoper meer informatie over de beperkte kosten neem dan svp even contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

Hoe gaat Onze Branche om met mijn gegevens?

Wij behandelen je gegevens uiteraard zeer vertrouwelijk. Lees hier meer info over ons privacybeleid.

mag ik foto's of informatie van de website gebruiken?

Op de afbeeldingen en informatie rust een copyright. Zonder onze schriftelijke toestemming mag je deze niet gebruiken.