Fabryk Design is 5 jaar! | Inkoopkorting & gratis producten in de maand juli

Fabryk Design ontwerpt en maakt meubels & woonaccessoires. Puur en stoer met een snufje geometrisch design.

Waar het allemaal mee begon

De stier is één van de eerste producten die het merk verkocht. De stoere stierenkop was bij eigenaresse Esther liefde op het eerste gezicht. Ze zag het meteen voor zich, groot moest hij zijn en robuust! Een echte eyecatcher voor aan de wand. Als je de kamer in loopt, moest je meteen oog in oog staan met deze imposante bull. Maar dan wel zonder er bang van te worden natuurlijk… De strakke lijnen, de hoorns en de ogen, alles klopt aan dit plaatje! En wie goed kijkt ziet dat hij niet helemaal symmetrisch is. Dit zijn juist de leuke grapjes die verstopt zitten in de designs. De bull is al sinds dag 1 één van de bestverkopende items én nog steeds een persoonlijke favoriet van Esther!

Feest | Fabryk Design is 5 jaar!

5 Jaar is best wel een mijlpaal om bij stil te staan. Veel startups overleven de eerste paar jaar niet. En met de corona heeft Fabryk Design ook best veel voor de kiezen gehad, volgens Esther. Klagen doet ze niet, want liever denkt ze in kansen en mogelijkheden. Wat kunnen ze wel? Hoe kunnen ze klanten blijven bedienen en hoe houden ze zelf de ‘kop boven water’? Ondernemen is en blijft een fantastische reis die nog steeds en waarschijnlijk altijd gepaard zal blijven gaan met vallen en opstaan. Maar eerst vieren zij samen met hun B2B klanten de hele maand juli feest!

        

         

Inkoopkorting & gratis producten in juli 2021

Fabryk Design heeft in de maand juli leuke acties voor B2B customers. De gehele maand hebben zij bij een minimale order van € 250,00 een inkoopkorting van 10%.
De eerste twee weken van juli bij een bestelling van minimaal € 500,00 euro een gratis tuinkussen en tuinposter.
De laatste twee weken van juli hebben zij bij een bestelling van minimaal € 500,00 een gratis Bull en Hummingbird.
Het is dan ook zeker de moeite waard om een kijkje op de website te nemen!

Contactgegevens

FBRK. Design
Schapendrift 1c
8435 WK  Donkerbroek
Tel.: 085-8640109

Website: www.b2b.fabrykdesign.nl
E-mail: [email protected]