Fairitems | Fairtrade en duurzame lifestyle-fashion-home-living collectie

Fairitems is importeur en distributeur van fairtrade en duurzame producten uit verschillende werelddelen op het gebied van lifestyle & fashion en home & living. Het assortiment is vrij breed en daarom noemen zij zichzelf ook wel eens een Wholesale Conceptstore, aangezien het aanbod zeer divers is!

Fairtrade producenten

De fairtrade producenten werken volgens de 10 principes van fairtrade. Hierdoor krijgen de makers van de producten een beter bestaan en kunnen zij voor hun gezin (soms hele families) zorgen. En wat ook heel belangrijk is, zij kunnen hun kinderen naar school sturen zodat deze een betere toekomst tegemoet gaan.

Producten ‘met een verhaal’

Het team is altijd op zoek naar bijzondere producten. Naast een basis assortiment hebben ze regelmatig nieuwe producten in hun collectie om klanten steeds weer opnieuw te kunnen verrassen.

Fairitems merkt dat retailers steeds vaker op zoek zijn naar producten ‘met een verhaal’ en dat het bewustzijn naar fairtrade en duurzame producten aan het groeien is, wat een hele mooie ontwikkeling is. Koop je bij Fairitems dan ontvang je ook alle informatie over de producent/product, want de klant in jouw winkel is heel vaak ook geïnteresseerd in ‘het verhaal’ en meestal is dit de doorslaggevende factor om het product te kopen.

Inkopen

Naast het online bestellen met een inlog, heeft Fairitems ook een cash & carry showroom bij TradeMart in Utrecht. Elke eerste maandag van de maand zijn zij daar open van 10.00 – 17.00 uur. Bij online bestellingen is verzenden binnen Nederland gratis. Je bent van harte welkom in de showroom bij TradeMart (stand B206/2e etage)!

Contactgegevens

Fairitems
Jane Veenstra
Tel.: 06-53124984
Website: www.fairitems.nl
E-mail: info@fairitems.nl

Showroom
TradeMart Utrecht / etage 2 – stand B206
Jaarbeursplein
Utrecht

Thanks for sharing!