Fairitems | Fairtrade importeur/distributeur

Fairitems is importeur, distributeur van fairtrade en/of duurzame sieraden, tassen, accessoires en home & living producten.

Double happiness

Double happiness, dat is de missie van Fairitems! De groothandel werkt met producenten die voldoen aan de 10 principes van Fairtrade. Door het kopen van een fairtrade product heb jij een bijzonder cadeau en geef je degene die het liefdevol gemaakt heeft meer kans op een beter leven.

Assortiment uit verschillende werelddelen

Het assortiment komt uit verschillende werelddelen. Hier worden prachtige en onderscheidende handmade fairtrade en/of duurzame producten gemaakt, allemaal met een eigen verhaal. De meeste producenten zijn WFTO gecertificeerd.

  • Sieraden uit Kenia en India
  • Zeep, lipbalsems, food wraps, notebooks, sjaals, tassen en accessoires uit India
  • Sjaals en sieraden uit Ethiopië
  • Tassen en accessoires uit Cambodja
  • Poppen uit India, gemaakt door Afghaanse vluchtelingen

       

        

Inkopen

Heb je een winkel/webshop en wil je online bestellen? Dan kun je een inlogcode aanvragen. Online bestellingen worden gratis verstuurd binnen Nederland.

De cash & carry showroom van Fairitems is op de 2e etage van de Trade Mart in Utrecht (Stand B206). Deze is open op elke eerste maandag van de maand en tijdens de voor- en najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht (Trade Mart).

Contactgegevens

Fairitems
Tel.06-53124984

Website: www.fairitems.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!