Fairitems heeft bij Trade Mart Utrecht een nieuwe sfeervolle plek aan het middenplein!

Fairitems is importeur en distributeur van fairtrade en/of duurzame sieraden, tassen, accessoires en home & living producten.

De 10 principes van Fairtrade

De groothandel werkt met producenten die voldoen aan de 10 principes van Fairtrade. Door het kopen van fairtrade producten geef je degene, die het liefdevol gemaakt heeft meer kans op een beter leven. De artisans, waar Fairitems zaken mee doet komen o.a. uit Kenia, Cambodja, Ecuador, Brazilië, Oeganda en India.

Cash & carry showroom Trade Mart | Sfeervolle nieuwe plek

De cash & carry showroom van Fairitems bij Trade Mart Utrecht is een kleurrijke oase met fairtrade en duurzame producten. Nu op een sfeervolle nieuwe plek aan het middenplein! Fairitems nodigt je graag uit om langs te komen en je te laten betoveren.

Fairitems: 2e etage Trade Mart Utrecht – Stand D420. Geopend op elke eerste maandag van de maand, tijdens de Retailbeurs in het voor- en najaar, maar ook op afspraak.

Inkopen

Heb je een winkel/webshop en wil je online bestellen? Dan kun je HIER een inlogcode aanvragen. Het verzenden van online bestellingen vindt plaats binnen 2 – 4 werkdagen.

Contactgegevens

Fairitems
Jane Veenstra
Tel.: 06-53124984
Website: www.fairitems.nl
E-mail: info@fairitems.nl

Showroom
Trade Mart Utrecht / etage 2 – stand B206
Jaarbeursplein
Utrecht

Thanks for sharing!