Fairitems


Over Fairitems

Fairitems is importeur en distributeur van fairtrade en duurzame producten uit verschillende werelddelen op het gebied van lifestyle & fashion en home & living. Het assortiment is vrij breed en daarom noemen zij zichzelf ook wel eens een Wholesale Conceptstore, aangezien het aanbod zeer divers is!

Producten ‘met een verhaal’

Fairitems merkt dat retailers steeds vaker op zoek zijn naar producten ‘met een verhaal’ en dat het bewustzijn naar fairtrade en duurzame producten aan het groeien is, wat een hele mooie ontwikkeling is. Koop je bij Fairitems dan ontvang je ook alle informatie over de producent/product, want de klant in jouw winkel is heel vaak ook geïnteresseerd in ‘het verhaal’ en meestal is dit de doorslaggevende factor om het product te kopen.

Inkopen

Naast het online bestellen met een inlog, heeft Fairitems ook een cash & carry showroom bij Trade Mart in Utrecht. Elke eerste maandag van de maand zijn zij daar open van 10.00 – 17.00 uur. Bij online bestellingen is verzenden binnen Nederland gratis. Je bent van harte welkom in de showroom bij Trade Mart op de 2e etage – Stand D420.


Contactgegevens

www.fairitems.nl
info@fairitems.nl
06-53124984

         

Assortiment
WoonaccessoiresSieradenTassenLappenpoppen/knuffelsNotebooks


Neem contact op met Fairitems!

 Ontdek meteen bijzondere producten
Neem rechtstreeks contact op met de verkoper
Krijg inzicht in het assortiment en inkoopprijzen

Bezoek de website Stuur een mail


Fairitems | Online inkopen of bezoek de showroom bij TradeMart