Finesse


Over Finesse

Finesse is een Belgische fabrikant en groothandel gespecialiseerd in afwasbaar tafellinnen, placemats en raam- & kastfolies. Gordijnen, keukentextiel en andere huishoudartikelen behoren ook tot het assortiment.
Bij Finesse streven ze ernaar om de nieuwste trends in het interieurlandschap aan te bieden. Dit doen ze door de collecties regelmatig te vernieuwen, in samenwerking met internationale designers.
De eigen collecties worden grotendeels in Europa gemaakt, een bewuste keuze. Enerzijds om de best mogelijke kwaliteit en service te garanderen, maar ook om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarnaast hechten ze belang aan de sociale impact, de productie werkt regelmatig samen met personen die een beperkte toegang hebben tot de reguliere arbeidsmarkt.
Naast het uitbrengen van eigen collecties is Finesse ook groothandel voor andere belangrijke Europese producenten. Op deze manier wordt het unieke Finesse assortiment aangevuld met het beste wat Europa te bieden heeft. Voor hun klanten vertaald dit zich in een uniek & uitgebreid aanbod. Een overzicht van de merken van Finesse vind je op de website.

Finesse Deco partners bv | www.finesseworld.com | info@finesseworld.com