Floran | Glas – Keramiek – Decoratie artikelen

Floran verkoopt trendy en basic collecties glaswerk, keramiek en decoratie artikelen. Het bedrijf is er voor de bloemisterij, groothandel, tuincentra, kwekerij en opplant bedrijven.

Glas, Keramiek en Decoratie artikelen | Showroom

In de showroom van Floran in Montfoort zijn er op ruim 700 m² uiteenlopende, wisselende collecties te zien. Uiteraard zijn deze gericht op de belangrijkste pijlers van Floran:

– Keramieken potten, vazen, schalen en flessen voor het interieur
– Glasdecoratie, zoals accubakken, windlichten en vazen
– Uiteenlopende decoratie artikelen

Hier krijg je een goed beeld van de verschillende groothandelsproducten, maar zie je meteen hoe de producten van glas, keramiek en decoratie met elkaar combineren. Trends veranderen regelmatig en de showroom van Floran verandert daarin mee. De collectie is een uitgebalanceerde mix tussen ‘basic’ en ‘trend’ artikelen. Binnen ‘trend’ artikelen vallen ook seizoensgebonden producten.

Nieuw: Serie Veria, ontworpen door Jet

Jet heeft een mooie nieuwe metalen serie ontworpen voor Floran: Veria. Een prachtig kleurenpallet met als basiskleur natuurlijk groen, waardoor de kleuren van de bloemen eruit springen. Haal het voorjaar in huis met deze prachtige serie, die bestaat uit verschillende maten en modellen potten en vazen.

Contactgegevens

Floran
Showroom (op afspraak)
Heeswijk 147
3417 GP Montfoort
Tel.: 0348-566130

Website: www.floran.info
E-mail: info@floran.info

Thanks for sharing!