Foekje Fleur | Milieu- en diervriendelijke cadeaus | Catalogus

Het merk Foekje Fleur ontwerpt graag kleurrijke cadeaus die op het eerste gezicht speels lijken, maar in feite geïnspireerd zijn door iets ernstigs: milieuvervuiling.

Milieu- en diervriendelijk

Het merk streeft ernaar bewustzijn te verspreiden en producten te maken zoals vazen, diverse huishoudelijke handigheidjes, badkamer- en schoonmaakproducten waarmee je elke dag een kleine verandering kunt aanbrengen. Deze worden zo milieu- en diervriendelijk mogelijk geproduceerd. Met eerlijke arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers, of dat nu in Rotterdam, Delft, Italië, Portugal of China is.

Illustratoren

Foekje Fleur besteedt veel aandacht aan details. Voor de verpakkingen werken ze samen met coole illustratoren en printen ze met toegewijde printers op duurzaam papier en karton, om van elk product een perfect cadeau te maken voor jezelf of voor iedereen die toe is aan wat extra kleur!

Catalogus | Inkopen

Een overzicht van het complete assortiment vind je in de catalogus. Wil je reseller worden van de producten van Foekje Fleur? Charlotte geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Team Foekje Fleur
Studio
baan 74
3011 CD ROTTERDAM

Website: www.foekjefleur.com
Mailen kan via het contactformulier op de website.

Thanks for sharing!