Foto-, kantoor-, retail- en groothandel styling | Bianca van Schie | BICA-styling

BICA-styling ontwerpt de meest eigen(zinnige) interieurs. Dit met veel creativiteit, kennis van materialen en oog voor detail. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

BICA-styling

Uitgelicht | Styling zakelijk

Heb jij hulp nodig van een professional? Laat foto-, kantoor-, retail- groothandel styling gerust aan Bianca van Schie over. Zoals het creëren van een unieke eigen plek. Mooi in eenvoud en in stijl, zodat het helemaal vertelt waar jouw bedrijf voor staat.

Fotostyling

Met de verkoop van producten op een eigen website is het belangrijk dat deze zo mooi  mogelijk afgebeeld worden. Alles draait om styling, hiermee laat je het product echt tot leven komen. Bianca van Schie is gediplomeerd foto stylist en werkt veel in opdracht voor groothandels, leveranciers en reclamebureaus. Samen met de productfotograaf wordt er bijvoorbeeld gekozen voor styling binnen of in de buitenlucht.

Meer info

Kantoorstyling Bica-stylingKantoorstyling

Een kantoorplek die bijdraagt aan meer werkgeluk en productiviteit? Dat is nou net het uitgangspunt van Bianca. Zij ontwikkelt graag samen met jou die inspirerende, gezonde en stimulerende kantooromgeving.

Meer info

Retailstyling BICA-styling

Retailstyling

Winkelstyling die verkoopt! Een shopomgeving waar winkelen een beleving is, daar draait alles om. Als gediplomeerd etaleur en ervaren retail specialist heeft Bianca hier oog voor. Zij laat jou o.a. de meest kansrijke verkoopplekken in de winkel zien!

Meer info

Styling vakantiewoning BICA styling

Inrichting recreatie woning

Ook moeite met het inrichten van een vakantiewoning voor de verhuur? Dit is een verhaal op zich. Vaak is de inventaris uitgebreider dan thuis. Wat zijn de eisen van de vakantieparken? Hoe maak je een woning geschikt is voor zoveel mogelijk doelgroepen? Bianca denkt hierover graag met je mee.

Meer info

Contactgegevens

BICA-styling
Bianca van Schie
Simon Vestdijkstraat 2
3842 LL  HARDERWIJK
Tel.: 06-22130651

BICA-styling

Website: www.bica-styling.nl
E-mail: [email protected]