De Franse Groothandel | Ambachtelijke Franse producten

Frankrijk

De Franse Groothandel is een groothandel in ambachtelijke Franse producten, deze zijn van een hoge kwaliteit en veelal ambachtelijk vervaardigd.

‘De kwaliteit van onze producten is uitermate belangrijk, evenals een goede relatie met onze klanten, wij komen graag langs om onze producten te introduceren!’

De Franse Groothandel

Met ruime ervaring en kennis op het gebied van lavendel, ambachtelijke zepen en verzorgingsproducten ben je bij De Franse Groothandel aan het juiste adres voor advies en productinformatie. De zepen en verzorgingsproducten zijn natuurlijk, bevatten geen parabenen en zijn dierproefvrij.

 De Franse Groothandel

Producenten

Le Chatelard 1802
Dit familiebedrijf bestaat sinds 1802 en is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van lavendelproducten.

Le Blanc
Geurproducten met parfums uit Grasse (dé parfumstad van Frankrijk), zoals heerlijk geurende zepen met Shea Butter. De artikelen zijn zeer aantrekkelijk verpakt en ook leuk in kado- of kerstpakketten..

Anes & Sens
Huidverzorgingsproducten op basis van 100% natuurlijke ezelinnenmelk geproduceerd door de ezelstoeterij Asinerie Du Pays Des Collines.

BleuJaune
Gecertificeerde biologische zeep zonder kunstmatige geur en kleurstoffen. De zepen bevatten essentiële oliën en zijn verpakt in handgeschept papier. Tevens hartenzeepjes, zeepjes aan koord (Marseillezeep) en producten met arganolie.

Champelle
Gecertificeerde biologische lavendel producten.

Le Licorne
Marseille zeephartjes

Saryane
Alep zeep uit Syrie. Ambachtelijk, handmatig geproduceerd volgens eeuwenoud recept.

De Franse Groothandel

Lees ook: Lavendel….een passie! Eigenaresse Ella van Kampen over lavendel

De Franse GroothandelContactgegevens

De Franse Groothandel
Ella van Kampen
Tel.: 06-10985044

Contactformulier (op de website).

Website: www.defransegroothandel.nl
E-mail: info@defransegroothandel.nl

Facebook

Producten

Lavendel, lavendelzakjes, lavendelolie, lavendelzeep,  Marseille zepen, hartjeszeep, zeepharten, vloeibare zeep, verzorgingslijn, producten van ezelinnenmelk, essentiële oliën, geurenveloppen, zeep met wikkel, zeep in blik, huisparfums, gastendoekjes, Marseille zeep, biologische zeepproducten, biologisch, plantaardige oliën, displays, zeepcadeaus, kerstproducten, Franse producten…

De Franse Groothandel