De Franse Groothandel | Ambachtelijke Franse producten

Frankrijk

De Franse Groothandel is importeur en groothandel in ambachtelijke Franse delicatessen en verzorgingsproducten van een hoogwaardige kwaliteit. Met ruime ervaring en kennis op het gebied van lavendel, ambachtelijke zepen en verzorgingsproducten ben je bij De Franse Groothandel aan het juiste adres, ook voor advies en productinformatie.

Natuurlijke producten

De zepen en verzorgingsproducten zijn natuurlijk, bevatten geen parabenen en zijn dierproefvrij. Er is ook een ecologisch en biologisch assortiment.

      De Franse Groothandel

Inkopen

Ben je geïnteresseerd in het complete assortiment van De Franse Groothandel? Via de webshop kun je inkopen, vraag hiervoor een inlogcode aan via mail.

De Franse GroothandelContactgegevens

De Franse Groothandel
Ella van Kampen
Tel.: 06-10985044

Website: www.defransegroothandel.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Lavendel, lavendelzakjes, lavendelolie, lavendelzeep,  Marseille zepen, hartjeszeep, zeepharten, vloeibare zeep, verzorgingslijn, producten van ezelinnenmelk, essentiële oliën, geurenveloppen, zeep met wikkel, zeep in blik, huisparfums, gastendoekjes, Marseille zeep, biologische zeepproducten, biologisch, plantaardige oliën, displays, zeepcadeaus, kerstproducten, Franse producten…