Gelukspoppetjes

Jans en Steve van www.gelukspoppetjes.eu en www.gelukspoppetjes-groothandel.nl werken samen aan een mooiere wereld. Dit door het verspreiden van heel veel geluk in de vorm van gelukspoppetjes en gelukspoppetjes artikelen.

Gelukspoppetjes brengen vrolijkheid en troost

Zowel voor feestelijke als voor verdrietige omstandigheden zijn gelukspoppetjes heel toepasbaar en toegankelijk. Het brengt vrolijkheid, maar ook troost. De gelukspoppetjes worden door het team zelf ontworpen en daarna duurzaam gemaakt van FSC hout. De fabrieken hebben ook het BSCI certificaat, wat staat voor veilige werkomstandigheden en eerlijke betaling aan de werknemers. Alleen zo kan de wereld een beetje mooier gemaakt worden!

In eerste instantie denk je misschien bij een gelukspoppetje vastgemaakt aan een cadeautje, bos bloemen of (geluks)kaartje, maar er wordt ook samengewerkt met uitvaartondernemers. Tijdens een verdrietig afscheid kan er een blijvende herinnering meegegeven worden aan de aanwezigen.

Gelukspoppetjes + artikelen

Er worden gelukspoppetjes en gelukspoppetjes artikelen verkocht.

  • Veel van de gelukspoppetjes zijn uniek van hun eigen merk: Artasja Lucky Productions®.
  • Alle kaartjes, pennen en notitieblokjes worden vormgegeven door Monique van der Steen.
  • De gelukspoppetjes sleutelhangers worden op maat gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze worden met heel veel passie gemaakt, want hoe leuk is het om de hele dag met geluk bezig te zijn! Ook het verpakken per 50 stuks en het inpakken van diverse artikelen wordt MVO gedaan op de dagopvang.

Op maat gemaakt

Voor bedrijven, scholen en instellingen wordt ook veel op maat gemaakt. Hoe gaat dat in zijn werk? Van het gekozen gelukspoppetje worden bijvoorbeeld sleutelhangers gemaakt. Daarbij wordt dan een gaaf gelukskaartje ontworpen en samen verpakt op de dagopvang tot één mooi geheel. Ook kunnen zij alles per stuk naar personeel of klanten toesturen.

Eigen uniek gelukspoppetje

Sinds kort kun je ook een eigen uniek gelukspoppetje laten maken voor je bedrijf of instelling. Dit gaat vanaf 5000 stuks. Zo geef je je eigen unieke geluk cadeau, hoe leuk is dat!

Inkopen

Heb je vragen of wil je graag een inlog om in te kunnen kopen? Stuur een mail met jouw KVK- en BTW nummer naar: jans@gelukspoppetjes.eu.

Contactgegevens

Gelukspoppetjes-groothandel.nl
T.a.v. Jans
Polderstraat 63
5509 LB Veldhoven

Website: www.gelukspoppetjes-groothandel.nl
E-mail: jans@gelukspoppetjes.eu

Thanks for sharing!