Gezellig (buiten) tafelen | (WEB)SHOPS | HORECA | Dishes & Deco

Dishes & Deco verkoopt ambachtelijk vervaardigd en handbeschilderd aardewerk. Het assortiment kan worden gebruikt in de oven of magnetron én is vaatwasmachine-bestendig! De producten worden met loodvrije verf beschilderd. De kleurrijke, mandela-achtige dessins zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten, zodat er eindeloos gecombineerd kan worden.

Gezellig (buiten) tafelen

De gedecoreerde schalen, borden, waterkannen, fruitschaaltjes, olijfhouten artikelen van Dishes & Deco zijn praktisch en mooi op de gedekte tafel. Voor een gezellige borrel met vrienden of familie zijn er speciale tapasschalen voor de hapjes! Natuurlijk is het assortiment ook erg leuk ter decoratie.

   

HORECA

De producten van Dishes & Deco worden ook door diverse horeca bedrijven gebruikt. Doordat deze oven- en vaatwasmachine bestendig zijn, zijn ze makkelijk te gebruiken. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze zorgen dat de tafel of vitrine een frisse, mooie uitstraling krijgt.

Inkopen

Wil je meer informatie of alle producten met inkoopprijzen zien? Neem hiervoor even contact op met Angelique Simons van Dishes & Deco.

Contactgegevens

Dishes & Deco
Angelique Simons
Tel.: 06-47843439

Dishes & Deco

Website: www.dishes-deco.com
E-mail: [email protected]