Glas in lood lampen & abstracte glasvazen en figuren | Cash & Carry Joost Baakman

Als internationale groothandel koopt en verkoopt Joost Baakman decoratie artikelen voor zowel in- als outdoor. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op antiek en kunst uit de verschillende stijlperioden zoals rococo, art nouveau, art deco, empire en barok.

Glas in lood lampen

Joost Baakman heeft weer nieuwe items binnengekregen, prachtige glas in lood lampen en een collectie abstracte glasvazen en figuren. De maten van de lampen variëren van 40 cm. tot ongeveer 80 cm. Deze zijn ook geschikt voor dropshipping.

 

Dropshipping

Joost Baakman heeft een speciaal dropship assortiment. Dropshipping is een verkoopvorm waarbij jouw bedrijf producten verkoopt zonder deze in eigen voorraad te hebben. Joost Baakman zorgt voor de afbeeldingen en vervolgens voor een snelle en professionele verzending binnen heel de EU, geheel anoniem. De voorwaarden staan online.

   

Inkopen

Wil je meer informatie? Neem dan even contact op via mail of bel naar: 0315-396969. Ook als je een inlog voor de website wilt opvragen. Natuurlijk ben je altijd welkom in de Cash & Carry in Terborg.

Contactgegevens

Joost Baakman BV Decoratie Groothandel
Ettensestraat 50
7061 AC TERBORG
Nederland
Tel.: 0315-396969

Openingstijden Cash & Carry
De Cash & Carry in Terborg is open voor zakelijke klanten, je bent welkom!
Van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.
Op zaterdag en zondag gesloten.

Website: www.baakman.nl
E-mail: sales@baakman.nl

Thanks for sharing!