Gloednieuwe serie keukengerei: Forged Essentials | Style de Vie Authentique

Style de Vie introduceert een reeks nieuwe hoogwaardige keukenproducten: Forged Essentials. Een compleet nieuwe dimensie aan keukengerei.

Aandacht voor detail

Deze nieuwe serie is ontworpen om jouw kookervaring leuker en gemakkelijker te maken.  Van FSC-gecertificeerde snijplanken tot pannen van 100% carbonstaal en van lederen foedralen tot complete onderhoudssets om je geliefde Forged producten in optimale conditie te houden. Elk product in deze serie is vervaardigd met dezelfde precisie en aandacht voor detail die je gewend bent van Forged. Deze uitbreiding is een logische stap voor het merk, waarbij functionaliteit en vakmanschap opnieuw centraal staan, maar nu in een breder assortiment keukenaccessoires.

100% carbonstalen pannen in 4 uitvoeringen

De met de hand gesmede pannen kunnen tegen een stootje en blijven zelfs onder de meest intense kook-omstandigheden presteren. Ze zijn gemaakt van 100% carbonstaal, met een dikte van 3 mm en verkrijgbaar in maten Ø 24 en Ø 28 cm en met de opties één handvat of twee handvatten. Haal het beste uit je kookkunsten en laat de Forged pannen het zware werk voor je doen. Het leuke aan deze pannen is o.a. dat ze geschikt zijn voor alle warmtebronnen, inclusief de oven, inductie, open vuur en de barbecue én ze zijn geschikt om met roestvrijstalen keukentools te werken. Door de pan te ‘seasonen’ creëer je een natuurlijke coating, wat de pannen duurzaam en PFAS vrij maakt. Met het juiste gebruik en onderhoud gaan deze levenslang mee!

Snijplanken in twee verschillende maten

De robuuste en hoogwaardige snijplanken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd acaciahout, wat zorgt voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De natuurlijke randen geven de plank een authentieke uitstraling. Het ontwerp bevat een handige, diepe sapgeul die voorkomt dat vocht op je werkblad terechtkomt. Met twee grepen aan de zijkanten is de snijplank gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen en de anti-slip pootjes zorgen voor extra stabiliteit.

100% pull-up rundlederen foedraal

Deze foedraal is ambachtelijk gemaakt van 100% pull-up rundleer van 1,5 mm dik en biedt ruimte voor 8 messen en 3 compartimenten voor kleine voorwerpen of schilmesjes. Het bevat een ruim apart vak dat sluit met een rits voor keukengerei. Ideaal voor het veilig transporteren of opbergen van je messen en andere keukenaccessoires.

Complete onderhoudsset

Met onze complete onderhoudsset houd je je Forged producten als nieuw. In deze set vind je metaal polijstmiddel, metaalolie, houtwas en drie verschillende micro-vezeldoekjes. De doekjes zijn speciaal ontworpen om optimaal hun werk te kunnen doen in combinatie met het materiaal dat je gebruikt voor het onderhoud. Elk doekje heeft dus zijn eigen functie.

Behoudt de schoonheid en functionaliteit van je messen en andere Forged items voor járen met deze onderhoudsset.

Nóg meer nieuws!

Naast deze compleet nieuwe serie, hebben we ook onze Olive serie uitgebreid met het Petty mes! Dit is de Japanse variant van het Europese officemes. Ideaal voor klusjes waarbij een koksmes of Santoku te groot is. Gebruik het voor het schillen en snijden van groente en fruit of het hakken van kruiden. De spitse punt maakt het zeer geschikt voor precisiewerk.

Trouwens, het assortiment is ook geschikt voor hotels en restaurants.

Contactgegevens

Style de Vie Authentique
De Panoven 17
4191 GW Geldermalsen
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: info@styledevie.nl

Thanks for sharing!