Gratis Churrasco magazine + baliedisplay | Forged | Style de Vie Authentique

Style de Vie Authentique is een dynamische groothandel die zich richt op de zakelijke markt. Koken & tafelen is een manier van leven en het bedrijf ziet het als een uitdaging om producten te vinden die bij dat gevoel horen. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Door het aanbieden van bijzondere en mooie producten van diverse merken hopen zij hier een steentje aan bij te dragen. Ook is het assortiment geschikt voor hotels en restaurants. Voor vragen hieromtrent kun je altijd vrijblijvend informatie opvragen.

Churrasco magazine

Churrasco staat voor stoer, gegrild vlees uit Zuid-Amerika. Forged, één van de merken van Style de Vie authentique brengt een eigen churrasco magazine uit, bomvol inspiratie.

Churrasco: een springlevende eeuwenoude traditie

Het grote voordeel van Churrasco: terwijl je grote spies met vlees boven de hete kolen hangt, heb je rustig de tijd om te borrelen met je gasten. Net als de oude gaucho’s draai je de spiesen regelmatig om en als het vlees aan de buitenkant mooi bruin is, pak je een spies en snijd je de buitenkant van het vlees eraf. Wil je de avond nog wat extra spektakel meegeven? Snijdt het vlees dan af met een spies rechtop in de serveerpan, tussen de gasten aan tafel. Met de grijptangetjes pakt iedereen vervolgens zelf het stuk waar ze zin in hebben. Terwijl je samen met je gasten geniet, laat je het overgebleven vlees rustig verder grillen. Gezellige avond gegarandeerd!

Geschikt voor elke BBQ

Het maakt niet uit welke BBQ je hebt: elektrisch, gas of houtskool, een groen, rood of zwart ei, een stalen kogel uit de VS of een Duitse met een steek op, een robuuste smoker of een industriële oliedrum BBQ – de spiesen van Churrasco passen er op. Leg het deel met het vlees, de vis of de groenten boven je rooster, laat de handvatten uitsteken en grillen maar!

Retailers helpen om klanten te inspireren
Magazine + baliedisplay

Het idee achter het gratis magazine: retailers helpen bij het inspireren en enthousiasmeren van hun klanten. Campaign Manager Eva Geurdes vertelt: “We willen onze retailers voldoende handvatten bieden om de verkoop van onze producten te stimuleren. We denken dus ook na over hoe het magazine in de winkel gepresenteerd kan worden en hebben er zodoende een speciaal display voor ontwikkeld. Ook het display is voor onze retailers gratis te bestellen.

Forged Churrasco en het gratis Churrasco Magazine (inclusief display) is uit voorraad leverbaar bij Style de Vie Authentique. Heb je interesse in de producten van Forged, neem dan even contact op via [email protected].

Thanks for sharing!