Greetingbox & Anhängsel | Samenwerking PaperArt en TSQUARE BRANDS

PaperArt & TSQUARE BRANDS | Speciaal Project

Ter ondersteuning in elkaars expertise met de introductie van twee nieuwe merken “Anhängsel” en “Greetingbox”, hebben PaperArt en TSQUARE BRANDS een speciaal project op poten gezet.

TSQUARE               

Greetingbox by PaperArt

PaperArt is een grote speler op het gebied van bloemenkaartjes met een grote expertise in de groenbranche. De “Greetingbox” is het nieuwste concept. Dit luciferdoosje met een goodie, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, is een leuk en origineel cadeautje om te geven. Tevens kun je er een persoonlijk geschreven boodschap in kwijt!

De Greetingbox is erg leuk te combineren met een mooie Typotini kaart uit de PaperArt collectie. Deze kaart heeft een voetje en kan hierdoor als een klein schilderijtje neergezet worden. TSQUARE BRANDS gaat “Greetingbox” vertegenwoordigen binnen de cadeau-, lifestyle en souvenirbranche.

Greetingbox & Anhängsel | Samenwerking PaperArt en TSQUARE BRANDS

          Meer info Greetingbox

Anhängsel by TSQUARE BRANDS

TSQUARE BRANDS  is een agentschap die voornamelijk actief is in de cadeau-, lifestyle en souvenirbranche. “Anhängsel” is één van de merken binnen haar portfolio. Deze mini-vaasjes, verkrijgbaar in diverse flitsende kleuren, zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen. Het kleine model heeft een zuignapje en twee magneetjes, zodat je hem overal in huis kunt toepassen.

Gebruik hem bijvoorbeeld, gevuld met een airplant, als magneet op de koelkast, of, gevuld met wattenstaafjes, in de badkamer. Het langere model heeft een holling aan de achterzijde zodat je hem gemakkelijk over een stang kunt plaatsen van bijvoorbeeld een fiets, boot of stoel. PaperArt gaat “Anhängsel” vertegenwoordigen in de groenbranche.

Meer info Anhängsel

Benieuwd naar de “Greetingbox” of “Anhängsel” en wat deze merken kunnen toevoegen aan jouw verkooplocatie? Meer informatie kun je opvragen via onderstaande contactgegevens. Het agentschap TSQUARE BRANDS vertegenwoordigt tevens de merken: Pluto Produkter, Tantä Rainwear en Batela 1991.

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Korte Hofstraat 5
7201 KH  Zutphen
Tel.: 06-1427912

TSQUARE BRANDS

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]