HA50 | Franse rotan meubelen & bistrotafels

HA50 importeert rotan meubelen & bistrotafels rechtstreeks van de maker in Frankrijk. De rotan stoelen, krukken, banken en bijpassende bistrotafels zijn heel geschikt voor horeca (binnen en buiten) – bedrijven – kantoren – beurzen – winkels…

Traditionele ambacht

De kleurrijke rotan stoelen en bistrotafels (je ziet ze veel op de terrasjes in Parijs) zijn al decennia lang heel populair! Sinds de oprichting van de ambachtelijke fabriek in 1920 worden de Franse meubelen voor iedere klant, op bestelling, geheel volgens wens met de hand op traditionele wijze gemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met eerlijke, duurzame materialen zoals rotan en Rilsan (biologische polyamide).

‘Ambachtelijk, traditioneel, duurzaam en onderscheidend!’

Kies je eigen kleurcombinatie & weefpatroon

Naast een grote keuze in modellen is het ook mogelijk om je eigen kleurcombinatie en weefpatroon te kiezen, op deze manier krijg je dus uniek Frans meubilair. In de showroom van HA50 te Harlingen kun je de meeste modellen bekijken én even uittesten! Hier zijn ook stalen van de materialen aanwezig en voorbeelden van weefmotieven. Zo creëer je door de vele mogelijkheden in kleuren en weefpatronen, een eigen unieke stijl. Je kunt kiezen uit 27 kleuren en 12 weefpatronen.

HA50 levert rechtstreeks vanuit de fabriek aan de klant. Wil je meer informatie of misschien de showroom bezoeken? Neem hiervoor even contact op via onderstaande contactgegevens.

Wonen&Co

Een leuk stukje over HA50 vind je op de website van Wonen&Co: ‘Parijse allure uit Harlingen!’

Contactgegevens

HA50
Pietrix Runia
Noorderhaven 50
8861 AP  HARLINGEN
Tel.: 0517-852004 | 06-20116182 | 06-51327860

Website: www.ha50.nl
E-mail: info@ha50.nl

Facebook
Instagram
Pinterest

Producten

Franse terrasmeubelen, Parijse bistrotafels, rotan stoelen, rotan banken, krukken, bistrotafels, klapstoelen, metalen stoelen…