HA50 | Originele Franse terrasstoelen en bistrotafels

In Parijs is een terras niet zomaar een verzameling stoelen en tafels. Uitbaters van horecagelegenheden besteden veel zorg en aandacht aan hun terras, het is tenslotte het visitekaartje van de zaak. HA50 is importeur van de originele Franse terrasstoelen en bistrotafels. De stoelen, krukken en banken worden met de hand gemaakt in Frankrijk. Ambachtslieden dragen hun vaardigheden van generatie op generatie over en dit jaar bestaat de fabriek 100 jaar!

HA50 | Originele Franse terrasstoelen en bistrotafels

Kies je eigen weefpatroon & kleurencombinatie

Naast een grote keuze in modellen is het mogelijk een eigen weefpatroon en kleurencombinatie te kiezen. Hierdoor is elke stoel uniek. Dat maakt de producten van HA50 duurzaam, kleurrijk, onderscheidend en exclusief. De stoelen zijn, stapelbaar, licht en sterk. Ze kunnen tegen een buitje maar dienen bij voorkeur onder een luifel te staan.

HA50 | Originele Franse terrasstoelen en bistrotafels          

Horeca & boetiekjes

Horeca ondernemers en boetiekjes die zich willen onderscheiden, kiezen steeds vaker voor de stoelen en tafels van HA50. Het meubilair is niet alleen geschikt voor buiten, steeds vaker wordt het ook binnen toegepast. Uiteraard kunnen ook particulieren bij HA50 terecht. Bij particulieren worden de stoelen ook vaak binnen toegepast of in een serre. De productietijd is 12 weken. Op de website is informatie te vinden over de weefpatronen, kleuren en is er een video te zien van het gehele productieproces.

HA50 | Originele Franse terrasstoelen en bistrotafels

Materialen en Kleuren

Rotan

Het frame van de stoelen wordt gemaakt van 1e keus rotan, dit groeit als een lange liaan op de vochtige gronden van tropische bossen. Het groeit bijzonder snel en er hoeven geen bossen voor gekapt te worden, noem het gerust duurzaam hout. Rotan is licht en sterk.

Rilsan

Rilsan is het materiaal waarmee de zitting en de rug geweven wordt. Rilsan is een hoogwaardige polyamide op biologische basis. Geproduceerd van duurzame Ricinuszaden, afkomstig van de Ricinus communis, ook wel de wonderboom genoemd. Het materiaal is soepel en uitstekend bestand tegen veroudering en bovendien verkrijgbaar in 28 kleuren.

Franse Bistrotafels

De laatste tijd is er erg veel vraag naar de originele Franse bistrotafels. Men is bereidt meer uit te geven voor kwaliteit en duurzaamheid. De tafels gaan jarenlang mee en worden in gebruik alleen maar mooier. HA50 levert ronde, vierkante en rechthoekige tafels in diverse afmetingen. Net als de stoelen, worden ook de tafels één voor één met de hand gemaakt. Er is keuze in verschillende kleuren en marmerprints. Alle informatie is te vinden op de site. De randafwerking is van roestvrijstaal, messing en sinds kort kan het bedrijf ook rood koper leveren. De tafelonderstellen zijn te verkrijgen in verschillende modellen en ook onderstellen voor sta-tafels zijn leverbaar!

Contactgegevens

HA50
Pietrix Runia
Noorderhaven 50
8861 AP Harlingen
Tel.: 0517-852004 | 06-20116182 | 06-51327860

Website: www.ha50.nl
E-mail: [email protected]

Facebook
Instagram
Pinterest

Producten

Franse terrasmeubelen, Parijse bistrotafels, rotan stoelen, rotan banken, krukken, bistrotafels, klapstoelen…