Hello August Wholesale | Stationery | Verrassende kaartjes & graphic goods

 For a smile: Hello August

Unieke illustraties en verrassende ontwerpen, die stralen in hun eenvoud en telkens weer een glimlach op ieders gezicht toveren. De kaartjes en graphic goods van Hello August zijn er voor grote en kleine momenten, voor happy thoughts en warme knuffels, voor stoere jongens en schattige meisjes, voor zij die houden van eenvoud en zij die houden van franje. Een plezier om te geven en een feest om te krijgen!

Duurzame materialen

Hello August is een Belgisch merk met oog voor duurzaamheid. De keuze voor duurzame, ecologische en kwaliteitsvolle materialen en productie dicht bij huis is van even groot belang als de creatieve waarde van de ontwerpen.

Ontwerpster Charlène Moulin

Charlène Moulin is het gezicht achter de kleurrijke en vrolijke ontwerpen. Ze bekijkt het leven optimistisch en werkt graag mee aan een mooiere wereld! Hieronder enkele ontwerpen van haar hand.

Postcards

          

          

          

Uitnodiging                           Weekplanner

            

Inkopen

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag alle Hello August stationery bekijken en misschien verkopen in jouw (web)winkel? Dat kan door hier je persoonlijke inlogcode aan te vragen!

Contactgegevens

Hello August vof
Charlène Moulin
Statiestraat 4
8810 Lichtervelde
België
Tel.: +32(0)479 66 75 79

Website: www.hello-august-wholesale.be
E-mail: [email protected]

Producten

Stationery, wenskaarten (ook in sets), notepads, weekplanners, uitnodigingen…