Het agentschap T&C Lifestyle stopt | Sale – leegmaken magazijn

T&C Lifestyle is distributeur en agent van de merken: Lexon, BE Cool, Y-ply, UNEVEN, BE O Lifestyle, 92ND, Uhmm én Mobility on Board. Eigenaren Patricia en Carola hebben aangegeven dat zij gaan stoppen met hun bedrijf en dat de grote SALE is begonnen. Lees hieronder het verhaal (in eigen woorden) van Tries & Co.


T&C Lifestyle stopt

“Wat een week! Het is eindelijk naar buiten gebracht. WIJ GAAN HET T&C AVONTUUR AFSLUITEN. Het is een geweldige periode geweest van ruim 9 jaar waar we enorm veel lol hebben gehad, wat ook altijd onze drijfveer is geweest.”

“Ons avontuur kon er niet zijn zonder de inspiratie en energie die we kregen van jullie allemaal: onze klanten, leveranciers en andere relaties. Jullie gaven ons altijd een warm welkom en vaak hadden we meer dan een zakelijk gesprek. De gunfactor was groot waardoor wij als bedrijf konden groeien en bouwen. Hiervoor willen we jullie enorm bedanken.”

“We kijken uit naar nieuwe avonturen, maar deze week zijn we ook begonnen aan een grote SALE. Want ons magazijn moet leeg! Via je account in de webshop kun je direct zien hoeveel de hoge kortingen zijn. Heb je geen zakelijke inlog van ons? Bel of mail ons dan even! Hou onze stories ook in de gaten voor de SALE items!”

Lieve groetjes Tries & Co


Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

Website: www.uneven.nu  /  www.tenclifestyle.nl
E-mail: info@tenclifestyle.nl 

Thanks for sharing!