Hoffz Interior | Interieurstukken gemaakt van authentieke materialen

Hoffz Interior: Interieurstukken met een rauw randje en gemaakt van authentieke materialen. Geïnspireerd door reizen en verhalen vanuit de hele wereld, waarin traditioneel vakmanschap en erfgoed samenkomen. En dat alles gecombineerd in een unieke, warme en ingetogen sfeer.

Collectie met een verweerde look

Uit de Hoffz collectie spreekt een voorliefde voor producten die onder invloed van de natuurlijke elementen een verweerde look krijgen. Daarnaast vinden bijzondere finishes hun plek in de collectie en worden er unieke combinaties gemaakt van verschillende materialen, van verweerd leer tot oud hout, van doorleefde tapijten tot de mooiste linnen stoffen. De collectie die is ontstaan is breed en divers: van verlichting tot tafels en stoelen, van spiegels tot gestoffeerde zitmeubelen en accessoires.

Wereldse stukken

De unica in de Hoffz collectie zijn wereldse stukken die een vorig leven hebben gehad en die zijn blootgesteld aan de krachten van de natuur en de mens. Items met een verleden, een verhaal, uitblinkend van vakmanschap, authentiek en uitzonderlijk; een gekoesterde aanvulling!

Inkopen | Showroom

De collectie is voor particulieren te koop bij Hoffz dealers en online. Nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens op Instagram, Facebook of Pinterest!

Hoffz heeft een showroom in de Daily Trade Fair te Venlo (standnummer 80), deze is exclusief te bezoeken voor business-to-business klanten.

Contactgevens

Hoffz Interior
Venrayseweg 214
5928 RJ Venlo
Tel: +31 8800 33 100

Website: www.hoffz.nl
E-mail: info@hoffz.nl

Thanks for sharing!