Hollandfelt | Duurzame, akoestische wolvilt wandbekleding & meer…

HollandfeltHollandfelt is dé merknaam van Richard Wernekinck Wolgroothandel. Sinds 1975 levert het bedrijf wolproducten aan creatieve professionals wereldwijd. Vanuit het magazijn in Delft gaan de, vaak op maat gesneden, materialen naar duizenden klanten in meer dan 40 landen. Het grootste deel van de collectie bestaat uit producten gemaakt van Zuiver Scheerwol. Daarnaast hebben zij ook andere dierlijke en plantaardige garens en vezels op voorraad.

HollandfeltDuurzame Akoestische Wandbekleding

Het nummer één product van Hollandfelt is het wolvilt. Dankzij de van nature aanwezige eigenschappen van wol, zoals onbrandbaar, recyclebaar en vocht- en vuilafstotend, is deze zeer geschikt voor allerlei toepassingen. Sinds een aantal jaren neemt het aantal (interieur)architecten dat het wolvilt toepast sterk toe. Dit komt met name door een andere eigenschap van het materiaal: het verbetert de akoestiek. Samen met het rijke aanbod aan kleuren en diktes zorgt dit ervoor dat vilt steeds vaker wordt toegepast als akoestische wandbekleding in allerlei soorten gebouwen, zoals theaters, scholen, restaurants, hotels, kantoren, overheidsgebouwen…

Hollandfelt

 ‘Wij leveren alleen business to business!’

Bij het bedrijf Priva in de Lier is er een toepassing gemaakt van wolvilt als akoestische wandbekleding. In dit geval is het materiaal in stroken van verschillende kleuren en diktes op een ovale wand aangebracht in het auditorium van het bedrijf.

Meer voorbeelden

Hollandfelt                  Hollandfelt                   Hollandfelt

1. Gemeentehuis Delft. Hier zijn laagjes dun wolvilt decoratief gebruikt bij het vervaardigen van 3 kunstwerken over de geschiedenis van Delft.
2. Heerema Marine Contractors. Hier is grijs gemêleerd wolvilt door Verwol verwerkt in allerlei scheidingswanden.
3. Restaurant Publique. Hier is de achterwand bekleed met dik wolvilt.

Vele architecten, ontwerpers, stylisten, scholen en winkels hebben de materialen van Zuiver Scheerwol al op allerlei verschillende manieren toegepast. Heb jij interesse of wens je meer informatie, stalen of prijzen? Neem dan contact op met het team van Hollandfelt, zij zijn je graag van dienst!

Contactgegevens

HollandfeltHOLLANDFELT
Hugo de Grootstraat 175
2613 VS  Delft
Tel: 015-2146341
Fax: 015-2132004

Website:
www.hollandfelt.nl
www.hollandwool.nl

E-mail:  sales@hollandfelt.nl

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Producten

Wolvilt, akoestische wandbekleding, viltwol, breigarens, lontwol, spinwol, hobbyvilt, maatwerk, tapijtvilt, zelfklevend vilt…