Hollandsche Waaren | Kunst in een alledaags Hollands product | Gifts – relatieschenken – tableware

Hollandsche Waaren ontwerpt en produceert maatwerk in relatiegeschenken en gifts & tableware met elementen uit Nederlands erfgoed. Van bekende illustratoren is een tekening vertaald naar een mooie beker, schaal of theedoek. Naast een beknopte eigen collectie realiseert Hollandsche Waaren producten in opdracht. Deze producten zijn verkrijgbaar bij winkels, museumshops en online.

Kunst in een alledaags Hollands product

Hollandsche Waaren heeft leuke samenwerkingen met verschillende musea. In overleg met het betreffende museum wordt een beeltenis van een kunstwerk of kunstenaar naadloos in een ontwerp van Hollandsche Waaren verwerkt. Met respect voor het kunstwerk en een eigen toevoeging vanuit Hollandsche Waaren ontwikkelen ze een product, dat net wat meer biedt dan standaard merchandise. Theedoeken lenen zich bij uitstek voor een grafische verwerking terwijl ze in porselein juist meer ruimtelijk kunnen werken. Kunst in een alledaags, Hollands product als knipoog naar Nederlands erfgoed. Verkoop via diverse museumshops.

Nieuwe ontwerpen in opdracht gerealiseerd

Graag presenteert Anne-Marie (ontwerpster) hierbij een aantal nieuwe ontwerpen die in opdracht zijn gerealiseerd voor diverse musea:

Theedoek Centraal Museum, naar het schilderij van Roelant Saverij, groot bloemstuk met keizerskroon, 1624. Collectie Centraal Museum Utrecht. Jaquard geweven, 100% katoen met het GOTS keurmerk.

Porseleinen beker met konijn van Tom Claassen voor Beelden aan zee. Handbeschilderd konijn in reliëf met goudluster. Per stuk verpakt in een doosje.

Porseleinen beeldje van hondje Tom Claassen voor Beelden aan zee, voorzien van goud glazuur en per stuk verpakt in een zwart doosje.

Thee- en keukenhanddoek met marmer structuur voor Ai WeiWei tentoonstelling Kunsthal Rotterdam. Digitale print op 100% katoen, Oekotex.

Zwart/wit thee- en keukenhanddoek met het iconische logo ontwerp door Stang Gubbels voor Kunsthal Rotterdam. Jaquard geweven, 100% katoen met het GOTS keurmerk.

Inkopen

Wil je meer informatie of producten inkopen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Anne-Marie Jetten of meld je aan voor de inkoopprijslijst.

Contactgegevens

Hollandsche Waaren
Anne-Marie Jetten
Saturnusstraat 60-unit 105
2516 AH Den Haag
Tel.: 070-3623951 | 06-22392772

Website: www.hollandschewaaren.nl
E-mail: info@hollandschewaaren.nl

Thanks for sharing!