Hoogendam Interiors | by Mooss

Onder het label by Mooss biedt Hoogendam Interiors een breed assortiment lifestyle- en
woonaccessoires. Landelijk, stoer, tijdloos en vooral authentiek is het rijke aanbod met een herkomst uit diverse landen in Azië en Europa.

Hoogendam Interiors

Van kasten, tafels, banken, krukken en poefjes tot lampen, broodplanken, schalen, windlichten, fotolijsten en nog veel meer. Al meer dan 25 jaar weet Hoogendam Interiors de meest unieke, originele, maar ook functionele klein-meubelen en woonaccessoires naar Nederland te halen.

Inkopen retailers en projectinrichters

Je vindt de lifestyle artikelen van Hoogendam Interiors bij TICA in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo. Daarnaast ben je tijdens kantooruren van harte welkom in de showroom in Ede, waar je – naast inkoop en een kop koffie/thee – ook terecht kunt voor advies en projectinrichting.

Vakbeurzen

Twee keer per jaar vind je Hoogendam Interiors op de Trendz vakbeurzen in Gorinchem. Meer informatie en de datum van het eerstvolgende Trendz evenement: zie website
Trendz Vakbeurzen.

Webshop

Geen tijd om één van de locaties te bezoeken? Een deel van het uitgebreide assortiment is ook via de webshop verkrijgbaar en uiteraard kun je altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Hoogendam Interiors

Bezorgen

Vanuit het magazijn in Ede wordt de bestelling geleverd op een moment dat het jou
uitkomt.

Contactgegevens

Hoogendam Interiors
Venturistraat 2
6718 XW EDE
Tel.: 0342-461577

Website: www.hoogendaminteriors.nl
E-mail: [email protected]

Thanks for sharing!