Hoogwaardig glas en interieurglas | Evers & Evers

Evers & Evers Glas en Interieurglas is sinds 2004 dé specialist op het gebied van glas. Zij produceren en monteren alle soorten glas. Een glazen deur, een balustrade of een schuifwand voor een veranda? Geen probleem. De medewerkers van Evers & Evers meten jouw project nauwkeurig in en plaatsen het glas met precisie.

Vooroploper in de ontwikkelingen op glasgebied

Het bedrijf vervaardigt, bewerkt, levert en monteert hoogwaardig interieurglas. Als glaszetter produceren en monteren zij o.a. glazen wanden, glazen deuren, achterwanden van keukens, glazen balustrades, glas in lood, printen op glas, dak beglazing, scheidingswanden, beloopbaar glas, glazen trap. Evers & Evers loopt voorop in de ontwikkelingen op glasgebied. Fineo glas bijvoorbeeld, een extreem dun soort isolatieglas van ongeveer 8 mm dik. Dit isolatieglas met vacuüm gezogen spouw heeft dezelfde isolerende waarde als driedubbel glas. Een bijzondere prestatie én zeer kostenbesparend omdat de kozijnen van je monument niet hoeven te worden aangepast.

Eigenaren Marcel & Suzanne Evers

“Evers en Evers heeft vakpersoneel in dienst, mannen en vrouwen. Iedereen heeft zijn eigen taak binnen #teamevers. We zijn trots op onze producten en gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Alles wordt op maat bij ons gemaakt en jouw wensen staan bij ons voorop!”

“Bel ons gerust op: 0492-523236 of mail naar: [email protected]. Wij staan graag voor je klaar! Al onze producten zijn te bewonderen op www.eversenevers.nl.”

Groet,
Marcel & Suzanne