Horn Design | Importeur plantenwanden, bakken en trays | Deens

Horn Design importeert de producten van Grönfeld uit Denemarken. Een Deens Design bedrijf dat planten- en moestuinbakken, plantenwanden en multifunctionele trays ontwikkelt, produceert en levert voor buitenruimtes, terrassen, balkons en binnenruimtes. Geschikt voor horeca, bedrijven, kantoren, zorg, winkels, groene sector…

      Planten- en moestuinbakken

Het ontwerp is minimalistisch en heeft vele flexibele oplossingen. Er kunnen hele wanden gecreëerd worden, omdat ze stapelbaar zijn. De bakken zijn koppelbaar, er kunnen wielen onder worden geplaatst, combineerbaar met kweekbak, waterbak of een houten bankje.
De plantenbakken zijn zonder gereedschap in elkaar te zetten. Door de compacte verpakking is het transport eenvoudig. De producten zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd ijzer, aluminium in diverse kleuren en plaatstaal (wat na verloop van tijd een mooie roestige uitstraling krijgt).

                  

Stijlvol en elegant

Stijlvol en elegant ontworpen plantenbakken met een mooi bijpassend luchtig frame van aluminium. Het frame kan ook gebruikt worden om er een salontafel van te maken. In het wit of zwart. Het geheel, bak en frame, is demontabel en compact qua vervoer. Diverse afmetingen.

‘Nieuw op de Nederlandse markt en vernieuwend qua concept en toepassingen!’

Plantenwanden

De plantenwanden zijn van hoogwaardig aluminium. Het materiaal is van een kwaliteit die past bij het Noordelijke klimaat. Een product dat kleurecht is en corrosie bestendig. Gemakkelijk een kleine extra tuin creëren op een paar vierkante meter. Er zijn veel mogelijkheden, de bakken hebben een goede diepte, zodat je je eigen kruiden of verse aardbeien kunt kweken, je hebt zelfs de mogelijkheid van een kruidentuin binnenshuis.
Plantenwanden in 2 hoogtes verkrijgbaar en o.a geschikt voor balkon, terras etc.    

Trays

Een collectie multifunctionele bladen van hoogwaardige gecoat aluminium. Het ontwerp is minimalistisch en tijdloos. Onderling combineerbaar. Talrijke gebruiksmogelijkheden: presenteerblad, dienblad, accessoires en planten. Te combineren met een leren hangbeugel voor aan de muur met woonaccessoires.

  

Prijslijst retailers opvragen

Contactgegevens

Horn Design
Master Jansenstrjitte 8
9022 AN  Mantgum
Tel: 06-39338123 

Website: www.horndesign.nl
E-mail: [email protected]

Facebook

Instagram

Producten

Plantenbakken, lifestyle producten, dienbladen, tray, plantenwand, hangende wandplank, wandbak, plantenbak op wielen, salontafel, bloembak, bankje, moestuinbak…