Importeur & Groothandel Imhof & Stevens

Imhof & Stevens ontstond in 2013, toen twee bekende spelers in de decoratie- en lifestylebranche de krachten, kennis en ervaring besloten te bundelen. Doordat Imhof & Stevens eigen productie en een uitgebreide voorraad combineert met vaste leveranciers, wordt kwaliteit en een snelle levertijd gegarandeerd, in heel Europa. Deze groothandel biedt de Twentse nuchterheid en gastvrijheid, maar brengt je ook de internationale trends, zoals je van een landelijke speler mag verwachten.

Interieur- en tuindecoratie

Het prachtige eigentijdse assortiment omvat diverse (tuin)beelden, accessoires, interieurartikelen en wisselende seizoenscollecties. Imhof & Stevens heeft daarbij diverse eigen merken, waaronder Stoobz Design, met de bekende felgekleurde tuinkabouters en dieren, Farmwood Animals, STONE-Lite en SID Sparkling collection, voor een complete kerstverlichting collectie. Een overzicht van alle merken en producten vind je hier.

Online & persoonlijk

Met een eigen inlogcode stel je snel en gemakkelijk online je collectie samen voor jouw webshop, woonwinkel of tuincentrum. Voor iedere stijl en voor elk seizoen. Kom je er niet uit? Het team staat zowel online als offline voor je klaar, dus neem gerust contact op!

Webshop | Showroom | Showtuin

Wist je dat Imhof & Stevens naast een uitgebreide webshop ook een showroom en showtuin heeft, in het prachtige Diepenheim? Je bent van harte welkom om (op afspraak) zelf rond te kijken. De koffie staat klaar!

Tevens is een deel van de collectie te zien én te koop bij onder andere Bloemisterij Groothandel Wiljan en Daan Kromhout, maar ook bij de TICA in Aalsmeer.

Vakbeurzen

Imhof & Stevens is jaarlijks als exposant aanwezig op de bekende vakbeurzen Christmasworld in Frankfurt en de SPOGA in Keulen. Wil je weten waar en wanneer deze precies plaatsvinden, kijk dan op de website.

De herfst-, winter en kerstcollectie 2022 staat ook al online!

Contactgegevens

Imhof & Stevens B.V.
Peckedammerstraat 15a
7478 DE Diepenheim
Tel.: 0547 352 322

Website: www.imhofstevens.nl
E-Mail: info@imhofstevens.nl

Thanks for sharing!